iTunes težave - take in drugačne | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Po posodobitvi Iphona na 13.4 in itunes na 12.10.5 imam težave. In sicer telefon se lepo poveže z računalnikom ampak mi noče sploh več narediti automatic back up ceprov mam naštimano. Ker sem hotel naložiti gor glasbo mi tudi tega več ne pokaže na itunesu, je kar prazno vse pa sem že vse probal ugasniti telefon, ga resetirati, računalnik vnovič zagnal ga tudi ugasnil pa spet nic. Ali ima kdo kakšen nasvet kaj bi bilo narobe? Hvala _________________ -iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -Airpods Pro |
|||||
![]() |
|||||
Ali je možno z Itunes nekako prenesti fotografije in videoposnetke iz Apple GSMa in kako? Torej, da si jih seveda potem na računalniku tudi ogledam. ![]() Hvala vsem za odgovore. ![]() _________________ Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. Brezplačna Curve Mastercard s 5 EUR dobroimetja in 1% cash backa 1 mesec |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mogoče je Windows. Kak Google Photos najbolj elegantno po mojem. Inštaliraš na telefonu, pustiš, da se posynca in gledaš na računalniku. |
|||||
![]() |
|||||
Tako je, ja, windowsi so na računalniku. ![]() _________________ Vivid money bank super_deals koda - klikni Takoj lahko koristiš vračilo v Eleclercu, Bauhasu, Ikei itd. Brezplačna Curve Mastercard s 5 EUR dobroimetja in 1% cash backa 1 mesec |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 42, 43, 44 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |