Zdravo,
nikakor mi ne uspe povezati tiskalnika Brother DCP-1610W s svojim Macbook Airom s čipom M1. 
Je kdo že imel podobno težavo in jo rešil?

| Macbook Air M1 + Brother printer | |||

Zdravo,

nikakor mi ne uspe povezati tiskalnika Brother DCP-1610W s svojim Macbook Airom s čipom M1. Je kdo že imel podobno težavo in jo rešil?  | 
	|||

Verjetno zaradi tega ker so gonilniki pisani do Cataline ? Tiskalnik pa je star 7 let, tako, da ne pričakuj neke podpore od Brotherja... Če poveš več v težavi, se jo lažje rešuje, recimo kaj si sprobal, kje se zatakne, ti vidi tiskalnik na USB, si probal univerzalne generične gonilnike , itd.... 

| 
	|||

Jaz sem za Canon CLP-320 zadevo rešil tako, da sem gonilnike na roko skopiral iz Mac Minija s Catalino. 

| 
	|||

Jaz sem za mojega EPSON L355 našel rešitev oz."workaround" z drugimi darjverji na  https://discussions.apple.com/thread/252192355

Lp _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini  | 
	|||

Sem nekje prebral, da M1 ne podpira tega printerja.. Sem rešil drugače. Vseeno hvala vsem za pomoč   

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |