pred leti sm na hrvaškem v cudnih urah dvigoval na bankomatu, zajebal 2x pin na nlb kartic.. takoj dobil klic na telefon da preverjajo ker je sistem oznacil kot sumljivo
| Mastercard kartica Revolut | |||||
Cist odvisno kaksne varnostne mehanizme ma banka pa verjetno tud kake limite lah ti postavis oziroma kdaj njihov sistem nekaj zazna da je nekaj sumljivo...
pred leti sm na hrvaškem v cudnih urah dvigoval na bankomatu, zajebal 2x pin na nlb kartic.. takoj dobil klic na telefon da preverjajo ker je sistem oznacil kot sumljivo _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Večja verjetnost je da umreš od nigerijskega seva kot, da te nekdo ustavi z 9mm na cesti. Tako, da le pridno nosi masko.
|
|||||
Lahko si narediš "Vault" varčevalne račune, kjer imaš denar ločen od "glavnega" računa.
|
|||||
E, to sem mislil. Hvala za informacije vsem. Mislim da se bom kar poslovil od naših bednih bank. _________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
Ne morem naložit iz Revoluta na Coinbaise...Je že kdo probal?
Kak je najvarneje da naložim sredstva na Coinbaise? Hvala. |
|||||
Vem, da enkrat sem probaval iz Coinbase na Revolut in ni šlo. Možno, da imajo blokirano. Iz SKB je šlo bp. Če ti ne bo šlo s kartico lahko nardiš tudi navadno bančno nakazilo. Samo nebo takoj denar gor traja kak dan oz. če zgodaj zjutraj nakažeš lahko, da bo isti dan.
|
|||||
Jaz ne morem top upat, mi zavrne transkacijo z NLB maestro s katero ponavadi polnim račun.
|
|||||
Ja zgleda ne gre, mi napiše da ne podpira al nekaj takega.
Hvala vama na odgovoru. |
|||||
Z Revolut kartico ne moreš kupovat kripto nikjer, imajo blokirano. Najlažje, najhitrejše (poslano v sekundi, poknjiženo v parih minutah) in najcenejše (zastonj) je iz Revoluta na Binance preko SEPA nakazila. Binance ima tudi svojo prepaid Viso, s katero pa si denar nazaj na Revolut top-up narediš... |
|||||
Seveda imajo blokirano... če hočeš kripto, kupi pri njih "fake" varianto, ki si je ne moreš nikamor nakazat... zakaj bi ti pustili kupovat pravo zadevo.
|
|||||
Vem, da majo tudi dolečene stavnice blokirane. Tako, da ni samo kripto.
|
|||||
V Litvi se mi zdi je prepovedano trgovanje s kriptovalutami. Ker imamo litvanski račun smo podvrženi njihovim zakonom kar se tiča plačevanja preko IBAN-a.
Uporabniki iz Litve nimajo kriptovalut v Revolutu. Trgovanje na Revolutu za ostale uporabnike gre preko britanske podružnice. |
|||||
A preko SEPA iz Revoluta gre in je zastojn? |
|||||
Žal mam kar nekaj v cryptu na Revolutu pa sem ravno zato hotel kupit na Coinbase pa ni šlo iz Revoluta...seveda nisem počakal pa sem spet na revolutu kupil. Naslednji nakupi gredo na Coinbase. |
|||||
Da, sam redno uporabljam. SEPA nakazila ti ne morejo blokirat oz. filtrarat kam lahko pošlješ in kam ne. Revolut SEPA na Binance ali Coinbase je zastonj. Iz Binance nazaj na Revolut pa je 80 centov transakcija. Coinbase ima bistveno večje provizije za vse. |
|||||
Mene pa zanima zakaj po novem vidim dva IBAN-a pod account confirmation?
Je treba tudi tega drugega, ki je prisel od ne vem kje prijaviti fursu? To sem sele pred kratkim opazil. |
|||||
Ta je prisel, ko si se prestavil na Revolut Bank. Jaz osebno ga se nisem prijavil, naj pa bi ga.
|
|||||
Kje pa se sploh najde ta “account confirmation”?
|
|||||
In v cem je fora tega sploh? |
|||||
Zaenkrat prav nic... Ko pa bodo dodajali novosti, bodo tisti, ki imajo to aktivirano lahko takoj koristili... ostali pa bodo moralo menda po aktivaciji pocakati mesec, dva ali tri ... Drugace pa je tako,d a ce zaenrkat ne vidis prednosti, pac pustis tako kot je... Revolut je itak ze znan po tem, da potem naenkrat kar sami aktivirajo... pa ce to hoces ali ne |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 153, 154, 155 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |