iMessage Signing in... v nedogled | |||||||||
Če kliknem Settings -> Messages postanejo settingi neodzivni (v desnem zgornjem kotu se vrti krog v nedogled). Enako velja tudi za FaceTime. Če kliknem Messages ikono se izpiše sporočilo "iMessage is Signed Out. An error occured and your account (...) is signed out....itd". Takoj zatem se pojavi sign in okno čez cel ekran... Po daljšem času izpiše "FaceTime Activation. Unable to contact FaceTime server. Try againt. Ok." Če kaj pomaga, iPhone uporabljam za tethering interneta in je preko USB priključen na router. Tako da telefon in tablica nista v istem WiFi omrežju. Sicer mi je do pred kratkim vse skupaj lepo delovalo. Poizkusil sem tudi s SIM kartico v iPadu in je enako. |
|||||||||
verjetno mas kak firewall na wifi ruterju .. Poglej za porte k se uporblajajo
Zakaj bi bil telefon na wifiju če je uporablen za usb tethering ? wtf
to ne pomeni nič če ne poveš a se za internet uporabla WIFI ali pa internet od sim kartice _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||||
Vem da se nekatere stvari (sedajle ravno ne vem katere) sinhronizirajo, ko sta telefon in tablica na istem WiFiju. Sem pomislil, da bi bila lahko težava povezana s tem da napravi nista na istem WiFiju.
Sem osnovno računalniško pismen, to bi pričalkoval tudi od nekoga ki odgovarja. Seveda sem WiFi onemogočil. p.s. zadeva je začela delovati poizkusil sem s podatkovno zvezo preko SIM kartice, težava je bila enaka po restartu tablice (pred odstranitvijo SIM kartice in reštartom sem onemogočil Cellural) se je iMessager povezal brez posredovanja. Kot da se je nekaj nekje obesilo... |
|||||||||
napisu si da imaš iphona za usb tethering istocasno pa kako sta iPhone,Ipad na drugem WIFI-ju .. nelogično .. in potem naj sklepam... . Zato sm te uprašal če si wifi izklopil ... _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |