Mi lahko kdo pove, ce se da stylus (reicmo da bi nabavil novi IPAD Air 4 in stylus) uporabljati podobno kot miško (ne samo za risanje...)
Konkretno me zanima uporaba RDP . ker z prstom po zaslonu, si premalo natancen za kaj takega...
| IPAD in stylus | |||||
Mi lahko kdo pove, ce se da stylus (reicmo da bi nabavil novi IPAD Air 4 in stylus) uporabljati podobno kot miško (ne samo za risanje...)
Konkretno me zanima uporaba RDP . ker z prstom po zaslonu, si premalo natancen za kaj takega... |
|||||
bom kar vzel poleg Apple magic keyboard, ki ima odlicen trackpad
|
|||||
Pencil je po moje dovolj natančen za takšno uporabo.
|
|||||
Malo cenejša alternativa apple pencila
https://www.logitech.com/en-us/products/education/ipad-solutions/crayon.914-000031.html#specs _________________ we are of borg |
|||||
Ja, zanimiva zadeva od Logitecha. Sploh pa cenejsa.
Se se odlocam, kaj bi nabavil.... po eni strani IPAD 12.9 + pencil + keyboard po drugi "ta poceni" MACbook pro 13 obcasno poleg privatnih zadev, bi rabil tudi kdaj pa kdaj za sluzbo (citrix, rdp, vpn...)
|
|||||
iPad ni primeren za obsežnejše resno delo. Če se misliš občasno za manjše stvari povezat na remote desktop, bo ok... za kaj več pa raje en resen laptop.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |