| SloRadio | |||||
Na control center sem pa pozabil
|
|||||
App dela odlično bravo 🔝
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Ja resnično odlična zadeva.
|
|||||
Odlično deluje..
|
|||||
@mikrohard
Je mogoce v planu, da bi SloRadio naredil tudi za CarPlay? Pa da bi prikazoval se kaj ves, kot samo ime postaje... nekako podobno kot ima myTuner Pro ... Sicer je mYTuner fajn, le problem je, da velikokrat prekine predvajanje na levem zvocniku, kot da pricakuje kaksno navodilo od navigacije ali od Siri ... |
|||||
to bi bilo super (Y)
|
|||||
Kakšne informacije? Informacije o trenutni oddaji ali pesmi se že prikazujejo, če jih postaja oddaja... informacije iz drugih virov pa ne mislim vnašat v aplikacijo, ker je bistvo enostavnost.
Kar se pa carplaya tiče... če bi imel tak avto, bi se tega verjetno enkrat lotil... tako pa dvomim. Mogoče naslednje leto, če bom menjal avto. |
|||||
Kdo posodi avto @mikrohardu da implementira teh “par” vrstic kode?
|
|||||
Če bi imel kdo rad sloradio playlisto na računalniku, jo lahko dobi tukaj:
https://iphone.jernej.org/sloradio/stations.php?format=m3u |
|||||
|
|||||
Uuuu... fajn... kdaj bo na voljo upgrade? Sicer so medtem tudi precej postimali TuneIn Radio... ki ze nekaj casa prikazuje tudi te informacije... vsekakor pa probam tudi SloRadio, ko bo na voljo...
Mimogrede... si menjal avto? |
|||||
Če Apple ne bo imel pritožb, verjetno jutri.
Avto je menjal nekdo v družini... jaz še čakam na en primeren EV. |
|||||
TOP! Tole smo čakali |
|||||
SUPER....FUL HVALA :d
|
|||||
Žal je še vedno "waiting for review"... sem bil zadnje čase navajen, da je znotraj 24 ur aplikacija potrjena.
|
|||||
Mogoče te sumijo, da si povezan z Epic |
|||||
Je že posodobitev za Carplay Grem probat. |
|||||
Sem ze namestil... in dela
Edino kar pogresam, je slikica, kot je recimo sedaj ze nekaj casa pri TuneIn Radio ...
![]() |
|||||
Vrhunsko. Katero vozilo pa imaš?
Pri sebi imam sicer možnost carplay na VW Discover Media, ampak nimam aktiviranega, ker bi mogel nekaj doplačati in ne vidim neke posebne vrednosti glede tega. Slo radio mi deluje povsem ok preko BT in izpisuje tudi izvajalca. |
|||||
Logotipi programsko niso noben problem... ampak se mi enostavno ne da iskat, še manj pa vzdrževat slik za vse te radijske postaje.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |