Pozdravljeni, zanima me ali si kdo lasti zgoraj omenjen SSD Samsung 950 PRO Nvme SM951 in bi bil pripravljen menjati za Samsung 970 EVO, saj potrebujem točno ta model, ki je eden redkih ki podpira legacy boot za HP Z820 mašino.
| Samsung 950 PRO NVMe | |||||
Pozdravljeni, zanima me ali si kdo lasti zgoraj omenjen SSD Samsung 950 PRO Nvme SM951 in bi bil pripravljen menjati za Samsung 970 EVO, saj potrebujem točno ta model, ki je eden redkih ki podpira legacy boot za HP Z820 mašino.
_________________ Mac mini M2pro |
|||||
Mogoče bi bilo smiselno tudi dodati diagnostiko tvojega diska, da človek ve za kako iztrošen SSD menjuje.
|
|||||
Vse ostalo seveda lahko posredujem, bom prilepil tudi diagnostiko, načeloma nebi smelo biti težav saj je nov. Potrebna je edino montaža diska nazaj v PC saj trenutno ni vgrajen in opravim še diagnostiko.
|||||
Kdo bo pa tako neumen in menjal pro za evo?
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
Jah... mogoče zato, ker je 970 serija toliko novejša, da je 970 EVO hitrejši kot 950 PRO. Če ima pa PRO še kakšen drug feature, ki EVO-tu manjka pa ne bi vedel.
|
|||||
kot sem napisal je 950pro edini NVMe drive ki podpira ACHI in dela na HP Z820 workstationu, z razširitveno kartico HP Z turbo drive.
|||||
Ampak pro serija ima več garancije in je precej bolj zanesljiva od evo. Saj ne da je evo slab ampak pro je vseeno pro. Sicer se pa vsak sam odloči. _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |