Ne, ne delam z grafiko sasok. Ljubiteljsko kakšen video zmontiram, in igram se večkanalnim snemanjem in miksanjem.
Glede kompatibilnosti pa ja ....saj vem, eni več eni manj. Rad bi da je vse optimalno.
Hvala jest za združitev. Saj sem vedel da obstaja ta tema, ampak iskalnik jo ni našel.
...ali pa sem spregledal.
To z docking sation je super.
Kaj čem potem z mojim Thunderbolt 3 Dockom?
Ga prodam? Praviš da zadeva dela brez posebnosti?
Kaj pa tole?
Je ta luknja za internet?
Pri mojem dockin stationu mi je to zelo pomembno
Po eni strani to, da je še poljnjenje prek istega kabla ima prednosti, po drugi pa bi včasih trebalo macbooka spraznit. Baje ni dobro da je vedno prklopljen na napajanje.
Zadnjič sem imel problem MBP 2014 ki je tudi bil nonstop prižgan in nonstop na napajanju. Ne vem kako nisem opazil da se je kljub temu spraznil in začel štrajkat (počasen je bil)
Sem ga nesel na servis in z mojstrem ugotavil, da dela normalno. Čudno je bilo le to, da je baterija bila prazna. Kasneje preveril napajalnik ...vse dela.
Seveda je mi je svetoval da ga je dobro včasih odklopit in baterijo spraznit.
Redko ga okrog prenašam (nimam potrebe, zato imam dva) in tudi redko odklopim od napajanja.
Če pa hočem to spraznit in še naprej uporabljati prek monitorja ne morem, ker sem vezen na dock station.
Mogu bi potem monitor direktno vtaknit v prenosnik. Pa vprašanje če bi vse delal.
Neverjetno....zadnjič sem poskusil z MBP 2014 ki tudi ima dock station thunderbolt 2 (nima napajanja) brez napajanja uporabljat tako, da sem ga odprl.
Program za snemat se ni odzival??? Sem že mislil da je računalnik crknil.
Ko sem ga priklopil na napajanje je program začel delat.
Parkrat sem prenosnik odklopil in ga brez monitorja uporabljal ....ampak to je res grozno....pa še vse je kar je dock stationu pogrešam.
Ja ..."šta je pesnik hteo da kaže"
....zaradi tega bi raje videl, da teli docki ne polnijo računalnik.
Kaj bi se zgodilo če bi ta docking station iz monitorja vtaknil v tega Thunderbolt 3 Dock?
Samo večja zmeda?
Še najraje bi šel v kakšno trgovino kjer imajo veliko monitorjev na zalogi in se v živo odločil.
Razen Big Banga, kaj še kaj takega v LJ-KR da imajo malo boljše zaloge?
Cene so najbrž povsod podobne, kakšne velike razlike ne more bit ....ali pač?
Hvala vsem