Kaksna resitev ce zgubis 1 slusalko???😱😱😱
| AirPods | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Kaksna resitev ce zgubis 1 slusalko???😱😱😱
_________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
Lahko glede na tole:
https://www.apple.com/shop/question/answers/product/MMEF2AM/A/can-i-get-a-replacement-airpod-of-one-is-lost/QFC4HXAYTHP7KHAJ4 Ni pa poceni... Po moje lahko privseh pooglaščenih serviserjih to urediš. _________________ |
Hvala, bom povprasal _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|
A se te že brežično filajo al so ta prve?
|
Za brezzicno polnjenje rabis drugo skatlico... ki pa je kolikor vem, se ni ... Govorice so bile, da naj bi se zacelo prodajati v decembru ... ampak se nikjer nisem zasledil, da bi bilo kaj uradnega na to temo ...
Zadnja informacija, ki sem jo nasel, je, da naj bi se zacelo prodajati sele v letu 2018 ... >> https://www.apple.com/shop/question/answers/product/MMEF2AM/A/can-i-charge-the-airpods-with-the-qi-wireless-chargers/Q4TYYDAXAJKC9HC9D ... verjetno skupaj z Applovim QI polnilcem ... |
Danes dobil Airpodse iz Extreme Digitala. Akcijska cena je bla 153€. Dobil sem jih v treh dneh. Slušalke so TOP.
|
ce naročiš pr extreme digital je servis pol isto istyle ali epl? |
ja
|
Se še komu zdi da škatlica airpodsov zdrži veliko manj kot opevanih 24ur dodatne energije. Moja se mi zdi da jo skos filam in če bi naj napolnjeni airpodsi zdržali 5 ur uporabe in škatlica še za nadaljnih 24ur, bi to moral imeti za vsaj pol mesca.
|
Men se zdi da drži. Jaz polnim škatlico praktično vsakih 14 dni, ampak še to ni nikoli do konca izpraznjena. Polnit začnem nekje na 40%.
|
Jst jih tudi skos uporabljam, nevem nkdaj sem nazadnje polnil
|
Jaz se tudi ne spomnim kdaj sem nazadnje polnil. Pa jih kar precej uporalbjam.
|
Pol pa nevem zakaj se meni zdi da jih moram kar precej polnit. Zanimivo bi bilo če bi lahko kako pogledal skupni usage od 100% kot pri telefonu.
|
Zima je ... meni so ko je blo toplej zuni dosti vec casa zdrzale. |
Se da pri nas kje dobiti hookse za airpode?
|
Ima morda odveč kakšne penice za slušalke - bojda naj bi izboljšalo kvaliteto basa.
|
Jaz imam take penice na ta starih Applovih slušalkah. Brez njih praktično ni basa. Nabavil enktat iz ebaya paket 20 kosov za 1$ (al neki tazga). Grejo zlo na knap na slušalke in se rade strgajo ali zgubijo. Zato je najbolje, da jih naročiš in maš zalogo. ne vem pa, kako zgledajo za AitPodse. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
Lahko pogledaš tukaj: https://www.digital-life.si/apple/airpods |
Thx!
|
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |