| iPhone 7 / iPhone 7 Plus | |||||
Je še kdo opazil, da je lightning cable od iPhona 7 robustnejši (debelejši) kot recimo pri 6ki?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Kaj je mitolonc, a ti je težko za pir dat?
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
Evola, se moja baterija od iphone 7+.
Resda nisem uporabljal za zapletene aplikacije, ker nisem bil nic okoli zadnja dva dni:) bomo videli kako bo po dveh intenzivnih dneh. _________________ ______________________________________________________ iPhone 7+ 128GB, matt black iPhone 6 SpaceGray 16GB iPhone 5 Silver 16GB iPhone 4 Black 16GB iPad Air Silver 32GB iMac 27" (Late 2013) MacBook Pro 13" (Early 2015) Apple TV 3rd generation |
|||||
|
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Blagor vam, k vam toliko zdrži vsem. Jaz sem ga danes filal enkrat iz 10% na 60% spet vmes (zjutraj bil 100%) zdaj pa je 16%. Ne vem zakaj tok kuri. Bo treba se navadit powerbank met v levem žepu...
|
|||||
Sej pravim. Sem bil doma in nisem preveč uporabljal, ker sem cel dan bil na računalniku
_________________ ______________________________________________________ iPhone 7+ 128GB, matt black iPhone 6 SpaceGray 16GB iPhone 5 Silver 16GB iPhone 4 Black 16GB iPad Air Silver 32GB iMac 27" (Late 2013) MacBook Pro 13" (Early 2015) Apple TV 3rd generation |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Naredi clean in rocno vse gor pa da vidis. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Meni se podobno dogaja zaradi location servisov. Recimo navigacija al pa Runtastic. Tudi ko te appe ugasnem, se mi zdi, da je nenormalno visoka poraba batarije. Če restartam telefon, je spet vse OK. Poskusi za probo odklopit location servise. Enkrat sem za probo na enem remindersu vklopil, naj me opozori, ko pridem domov. Zadeva je spraznila telefon, še preden sem prišel domov. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
|
|||||
To te neki j..e
![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Ima kdo tezavo z lagiranjem med scrollom? Predvsem v tweetbotu??
|
|||||
Imam podobne težave z baterijo kot ostali, max usage time je cca. 4h. Sem pred dnevi naredil reset vsega, pustil nekaj časa brez inštaliranih aplikacij pa je bila ista poraba.
Problem se je pa začel pojavljati en teden nazaj, ko cel vikend nisem prejemal sms sporočil, sem klical v ponedeljek v EPL in so mi ročno porinili smse naprej (v čakanju jih je bil 36) + po treh sekundah klica me sogovornik ni več slišal (jaz njega normalno, on mene ne), če sem hotel klicati nazaj je bilo najprej call failed, potem po 100 poskusih je končno šlo. V EPL so mi svetovali tudi menjavo SIM kartice. Sem šel v TC po novo in od takrat naprej je nenormalna poraba baterije. Pred tem sem zlahka prišel čez 2 dni z enim polnjenjem, sedaj ni šanse, zvečer bo ob zmerni porabi 30% baterije. Sem pa background refresh izklopil, tudi location sem imel vmes sklopljen in ni bilo nič bolje. Pa pred menjavo SIM sem imel vse priklopljeno (LTE, Wifi, location, background app refresh), sedaj imam background app refresh izklopljen, danes pa za foro sklopim še location, da vidim če bo kaj pomagalo. Ubistvu me najbolj moti to, da sem videl, da telefon lahko zdrži veliko dlje kot mi pa sedaj, če bi bilo že od začetka tako pač okej... ![]() |
|||||
Dej screenshot od usage gor.
|||||
Bom zvečer, zdejle se mi ravno polne preden grem od doma. Ampak načeloma ni nič posebnega, da bi izstopalo.
|
|||||
|
|||||
Jaz imam trenutno 68 % ob 4h 50 min Usage, in 13h 40 min Standby, imam pa Apple watch ki požre kar nekaj baterije. Gre za 7 plus.
|
|||||
Grem v sredo na EPL pa bom videl kaj lahko uredimo...bom pa že zvečer napolnil telefon in ga čez noč pustil na standby.
Sem pa opazil, da mi tudi wifi doma zadnje čase lovi slabše... |
|||||
So ze komu menjali iPhone 7 Plus zaradi Hissinga ?
Nazadnje urejal/a KrLo Tor 15. Nov 2016 16:27; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |