pri mojem modelu Iphone 3G 16 GB, kupljen avgusta, tega ni opaziti. Opaziti pa je, da je v desnem zgornjem kotu steklo izbočeno nekoliko višje kot pri ostalih robovih.
| Šlampasta izdelava italijanskih iPhonov | |||||||||
pri mojem modelu Iphone 3G 16 GB, kupljen avgusta, tega ni opaziti. Opaziti pa je, da je v desnem zgornjem kotu steklo izbočeno nekoliko višje kot pri ostalih robovih.
|
|||||||||
Vse se da, če prave ljudi poznaš.... |
|||||||||
Škatla iPhona iz US je manjša zato ker majo precej manjši power adapter za razliko od cigla, ki ga dobiš pri nas.
Glede kvalitete pa se povsod najde škart roba, tudi v US. |
|||||||||
Kdaj je to "sedaj"? Oziroma, maš kake informacije, kdaj bo v resnici zunaj na italijanskih policah...? _________________ Dead and dadicated your love of fuckin' God dumb and happy moron being superhero never entertain him he's like a lord of human act y do you need more... |
|||||||||
Baje je že....bom ju3 izvedel če so odpravili te stvari....
|
|||||||||
ko zveš, prosim sporoči
|
|||||||||
? je kaj znanga ?
|
|||||||||
Bom danes poklical in vprašal....vendar sem tudi na ameriškem 3G opazil enako napako, tako da je res odvisno od sreče kako naletiš. |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |