Jabuk
Sudden death ip6s+
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.06.2016 10:15:58
Sudden death ip6s+
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo fantje in dekleta Smile. Imam težavo z iphone 6s plus in sicer večrkat se mi zgodi, da ga "najdem" vgasnjenega in ga reši samo držanje power+home tipk za nekaj sekund. Izkušnja pa je takšna, da je bil telefon na servisu kjer so mi dali drugega popolnoma novega. In sem ga takoj po prijetju naložil ios 9.3.3 beta in se mi je to tam pojavljalo ampak sem mislil, da je to zaradi novega beta sistema. Kasneje sem ga preko itunes-a restoral na 9.3.2 in mislil to je to. Ampak težava se je ponavljala. Ker je bilo to nekaj dni pred izdajo ios 10 beta sem mislil bom počakal mogoče pa tam tega ne bo in tudi tukaj je enako. Zanima me kaj lahko naredim v tem primeru in če je možno, da je za to kriv telefon (hardware).

In še to. Je kakšna razlika med resetom z ipsw file-om in itunes restore-om? Oz. kateri način je najbolj clean "formatiranje" oz. popolni reinstal sistema?

Lepo prosim za pomoč in upam, da nisem bil preveč izčrpen Smile.

Lep pozdrav,
Aleksander Smile

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 14.06.2016 15:33:23
Re: Sudden death ip6s+
Ne vem v čem je težava, da se ti isto dogaja na drugem telefonu. Sam še tega nisem doživel na nobene iphonu.. Pomagal bo Google ali pa servis.

Citiram:
Je kakšna razlika med resetom z ipsw file-om in itunes restore-om? Oz. kateri način je najbolj clean "formatiranje" oz. popolni reinstal sistema?

ipsw lahko ročno potegneš iz interneta in ga uporabiš v itunes ali pa ga prenese sam itunes, ko želiš nadgradnjo ali restore. Nadgradnja (update) ohrani vse nastavitve in vsebino, restore pa je tovarniška ponastavitev in pobriše VSE. Telefon je takrat kot nov iz škatlice.

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.06.2016 16:25:39
Servis..

Preveri še da takrat ko misliš da je ugasnjen (če mogoče samo backlight ne deluje), pritisni lock tipko in poglej pod luč ali svetlobo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 15.06.2016 23:51:06
Hvala vsem za odgovore. Imam pa še 1 vprašanje. Trenutno sem naredil DFU restore na 9.3.2 in zaenkrat še čakam na nov sudden death (ni ga bilo že cca. 25 ur Smile ).

No zanima pa me, če je kakšna razlika med navadnim restore in pa DFU restore. Verjetno nekakšna je, ker drugače ne bi nihče po nepotrebnem dajal telefona v DFU ali se motim?

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 21.06.2016 09:22:14
Enako se je meni naredilo v parih dneh že dvakrat na 6s z 9.3.2. S prejšnjimi verzijami se to ni dogajalo. V obeh primerih je bila baterija napolnjena preko 50%.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani