Kako naložiti starejšo verzijo firmware | |||||
http://www.youtube.com/watch?v=_Sx10xjhmS8 na telefonu se pojavla to in se preklapla iz znaka v znak... mi lahko kak pomagate...
imam eno veliko težavo in sicer hočem naložit najnovejšo verzijo na iphona in negre..problem pa je takšen... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Popravljeno. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Malo offtopic, ampak zadnje čase opažam veliko podobnih postov, z prevelikim številom vprašajev, klicajev in drugih znakov, in z občutkom paničarjenja... Moje mnenje je, da s takimi posti bolj kot ne odženete tiste, ki bi vam v primeru napisanega posta, ki bi imel neko formo (torej ustrezno obliko, ustrezno slovnico, kanček olike, itd) bili pripravljeni pomagati... Nevem no, malo premislite, preden pritisnete tipko "Pošlji"... LP! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
LP -J |
|||||
![]() |
|||||
Napiši jailbreak iphone with pwnage tool oz. quickpwn na google. Sigurno je veliko guide-ov. 2.1 firmware je res eden bolj problematičnih do zdaj, saj mi je meni uspelo samo z QuickPwnom po drugem al tretjem poskusu, pa že prej sm s pwnagetool poskušal pa ni šlo. Katero verzijo sploh hočeš naložiti drugače? V naslovu piše da downgrade v postu pa najnovejšo, ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |