WD disk ni viden v OSX | |||||
Mogoče sem ravno v času time machine backupa naredil update sistema. Ko ga priklopim na Mac ni viden v finderju, prav tako ne dela TM ker ga ne zazna. DIsk Utility zašteka, ko ga odklopim pa priklopim nazaj se pokaže vendar ga ne spusti čez erase. Lučka normalno gori na disku. |
|||||
![]() |
|||||
Bug v novem 10.11.2 z USB porti..žal... ![]() https://forum.parallels.com/threads/usb-issues-after-os-x-10-11-2-update.330804/ |
|||||
![]() |
|||||
Hvala, je že kdo probal to? |
|||||
![]() |
|||||
Kakor sem jaz razumel, je tu problem zaznave USB naprav do parallels-ov in nima veze direktno z OSX-om. A si poskusil to napravo priključiti na kakšen drug mac, ki še nima nadgradnje na zadnji popravek? Je tam zadevo prebral? _________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
![]() |
|||||
Pustil sem disk priklopljen na MACa, po 4h sem se vrnil na računalnik in je zadeva delala, prav tako time machine. Sem prav presenečen, prej pa zaboga ni hotel delati. |
|||||
![]() |
|||||
To je pa res čudno in zanimivo hkrati. ![]() _________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
![]() |
|||||
Jaz bi še (preventivno) mašino restartal in potem izklopil in spet vklopil TimeMachine. In potem dal backup now. Čist tko, da vidš, če gre vse normalno skoz. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
|||||
Sem naredil in trenutno dela time machine brez problema. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |