Jabuk
Neoriginalni polnilec za macbook pro
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.11.2015 17:33:11
Neoriginalni polnilec za macbook pro
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Rad bi si nabavil še en polnilec za mbp. Se mi pa zdi teh 85€ kolikor jih hočejo za ta močnega original občutno preveč. Na ebayu so cene polnilec okrog 30€ kar se mi zdi sprejemljivo (ker če smo pošteno to njih stane per €).

Kakšne so izkušnje s temi ne original polnilci? Slišal sem, da so že naredili celega hudiča, scvrli kontroler za napajanje itd. Ne vem ali so to samo zgodbice ali je tudi kaj resnice v tem. Pa tudi da je bilo vse ok. Vsekakor nebi rad doživel prvega scenarija Smile
Jablanator

Jablanator

Kraj: Slov.Bistrica
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 01.11.2015 18:11:38
Re: Neoriginalni polnilec za macbook pro
A ni boljše dati 85€ za orginalnega, kot pa 30€ za enega ko neveš če bo sploh delal Surprised , ali pa čakal in bil vedno v strahu da se mbp-ju kaj zgodi. Če ti ni bilo za maca težko dat xxx€ še kupi originalni polnilec, pa maš potem x let mir Cool

iPod touch 4g.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 02.11.2015 09:46:47
croco je napisal/a:

Kakšne so izkušnje s temi ne original polnilci? Slišal sem, da so že naredili celega hudiča, scvrli kontroler za napajanje itd. Ne vem ali so to samo zgodbice ali je tudi kaj resnice v tem. Pa tudi da je bilo vse ok. Vsekakor nebi rad doživel prvega scenarija Smile

gamble, coin flip, kockanje, sreča; to moraš sprejet, če se greš poceni varianto.. tudi če kupuješ generične oz. originalne nadomestne dele za avto je popolnoma enako. sprejmi možne posledice ali plačaj za original.
kolega fura ponaredek napajalnika bp, jaz furam ponarejeno baterijo bp, sestri je crknla ponarejena baterija v 1 letu. kaj bo v prihodnosti bomo videli. držim pesti, da se ne vžge kej ane Idea

možni problemi pri ponarejenem napajalniku: šumi, slabe ozemljitve, slabi spoji, previsoka/prenizka naptost ali tok, posledično možna krajša doba baterije,.. oz. električno tresenje na ohišju macbooka (to se ti zna tudi pojavit, z uporabo ta kratkega konektorja, ki nima ozemljitve)

slabi materiali, že applovi kabli so na meji zmogljivosti, si sploh ne predstavljam, da kitajec še stanjša te kable. disaster
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 02.11.2015 17:25:56
Ah vzami original... Exclamation
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani