Prispevek: #1 Objavljeno 06.11.2008 17:28:56 DL DVD na MacBook Pro
pozdravljeni !
torej na windows mašini sem prek nerota speko en dual layer dvd zdaj pa ga na macu nemorem odpret oz ga niti ne prepozna (nekaj šrota potem pa ga vrže ven)
Pozabil sem povedat da je to UDF disk.
Probal sem tud preko zunanjega dvd readerja, in je en dvd prebralo ,po tem sem probal dat drugi dvd ki pa ni delal, ponovno sem dal prvi dvd in tudi ta zdaj ni več delal
Hm, čudno. Za DVD+RW DL vem, da so mi delali na Macu, ko sem jih parkrat rabil... Drugače res ne bi vedel kaj bi lahko bilo narobe... Si poskušal za foro ustvariti novega Userja na Macu in preverit, če tudi tam dela probleme?
Hm, čudno. Za DVD+RW DL vem, da so mi delali na Macu, ko sem jih parkrat rabil... Drugače res ne bi vedel kaj bi lahko bilo narobe... Si poskušal za foro ustvariti novega Userja na Macu in preverit, če tudi tam dela probleme?
bom probal pa javim, sej zdaj se začasno rešil problem pa prek mreže inštaliram iz windows mašine sicer je malo bolj počasi ampak gre
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.