Mac OS X Server 5 error | |||
Res, da je bil narejen update 2 dni nazaj na 5.0.4, ampak tega še do zdaj nikoli ni napisalo ... Unassigned mail account scheduled for deletion in 1 days An unassigned mail directory has been detected and is scheduled to be deleted. The unassigned mail directory located in: /Library/Server/Mail/Data/mail/DD2575E0-BC7E-4DE5-B943-C98A54BEB49B is not associated with any user account and is scheduled to be deleted in 1 days. Poslano je bilo za 11 različnih poti map, se pravi 11 accountov ... Kaj bi lahko to bilo kar zdaj naenkrat?! Rabim nujen odgovor, če ima kdo izkušnje s tem, ker ta 1 dan je že danes ponoči! Hvala! |
|||
![]() |
|||
mail account, ki ni povezan z nobenim accountom (uporabnikom).
Piše ti da bo zbrisalo vprašaj googla kaj meni o automatic mail account deletion in mac os server. lp _________________ Mac mini M2pro |
|||
![]() |
|||
Lahko kje vidim, kateri folder je povezan s katerim accountom sploh? Sem tudi že vprašal Googla, pa je menda to neka fora pri updatu na 5.0.4 in naj ne bi bilo problemov za dalje ... so eni že imeli te zadeve; ampak ni bilo nič kaj odgovora od Appla glede tega nikjer ... |
|||
![]() |
|||
Tako da je vse ok, tako so mi sporočili direktno iz Irske, iz Applovega Customer Supporta ![]() Če bo kdo pač potreboval ta info ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |