Imam težavico. Dobil sem službenega MacBook-a na katerem sta OSX in XP. In danes se mi je komp zalaufal v OSX namesto v XP in ne znam nazaj na XP-je.
Kako priti nazaj na XP-je? Katera kombinacija tipk je potrebna?

| BootCamp | |||||

Imam težavico. Dobil sem službenega MacBook-a na katerem sta OSX in XP. In danes se mi je komp zalaufal v OSX namesto v XP in ne znam nazaj na XP-je.

Kako priti nazaj na XP-je? Katera kombinacija tipk je potrebna?  | 
	|||||

Ob zagonu držiš alt oz. option.

Sicer pa macoskrunstvo!  | 
	|||||

sarkazem: on

Bambi: 1.) pristisni Start, poišči Run/Zaženi 2.) vpiši v prazno vrsti cmd in pritisni enter 3.) sedaj vpiši sledče: format c:, če te kaj vpraša, samo pritisni d (za DA) ali pa y (za Yes) to je vse. sarkazem: off Sicer pa na začetku drži Alt, kot je Matraunk omenil.  | 
	|||||

Tnx za odgovor Matraunk.

@opeter  | 
	|||||

Drugače pa lahko greš v system preverences in pod boot disk izbereš win ali osx. Katerega želiš, da se privzeto zažene. Podobno lahko v win v control pannel.

Je pa res, da je žalost videti windowse na MacBooku  | 
	|||||

O ja... na PCju je še kar, samo na macu pa odpade. Inštalirane imam samo za kakšen bolj zahteven špil ala COD, NFS - tako da jih res minimalno gledam Seveda si pa zdaj raje za Maca špile loadam (jih ni tako malo), ker se mi ne da ponono bootat za en špil.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |