IPAD + IGO NAVIGACIJA
|
Jabček
Kraj: Trebnje |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 19.02.2015 22:31:16 IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Zdravo,
Imam vprašanje glede IPADA, namreč kupil bi si IPAD MINI 1 oz. mi priporočajo IPAD MINI 2, ker je skoraj isti kot trojka, obvezno bom kupil z IPAD ki ima CELLULAR + WIFI. Kupil bi licenčni IGO PRIMO, ker je to super navigacija za kamione. Sedaj pa imam dve vprašanji, prvo je ta, da mi je nekdo razlagal da IPAD vbistvu nima GPS-a in da bom moral naprimer ko bom šel z kamionom v tujino, vstaviti v ipada mobilno kartico, da bo ipad tukaj dobival signal, meni je to malo čudno vse skupaj, ker sam imam iphona in licenčni sygic in ni bilo nobenih problemov. Zanima me kako je z tem, če imam IPAD CELLULAR verjetno ne rabim nobenih SIM kartic dodatnih, razen če bi rad imel informacije o prometu to mi je jasno samo za samo vodenje navigacije mislim da ne rabim nič drugega.....
Druga stvar pa je kar se tiče IGO PRIMO navigacije, spet nekdo pravi da ko jo bom kupil za 70 EUR na marketu bo sicer licenčna ampak bom moral obnovljene mape dodatno kupovati, sem rekel da imam sam sygic in sem jo kupil v akciji za 20 eur pa ni nobenih problemov, pa je rekel pač da gre to tudi za kamionsko navigacijo in da je potrebno posodobitve plačevati.....kako je kaj z tem???
HVALA!!!
Lp!!
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 19.02.2015 22:38:09 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Če kupiš iPad mini (priporočam 2) wifi+cellular ima ta verzija vgrajen GPS sprejemnik, se pravi ne rabiš nobene podatkovne povezave za gps lokacijo in ne povezave z telefonom. Če kupiš navigacijo, ki ima offline mape (shranjene na iPadu) bo navigacija delovala brez internetne povezave.
Naboljšo in najcenejšo offline gps aplikacijo pa ti naj priporoča kdo drug, jaz uporabljam samo Google Maps, ki tudi v tujini porablja podatke, ker mape vleče iz interneta.
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 19.02.2015 22:43:35 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Super, jutri letim v trgovino naj mi naročijo dvojko. Mislim da če kupim IGO licenčno navigacijo, da imam posodobitve zastonj, nekaj sem bral na marketu pod samo navigacijo tako da to je to. Hvala za odgovor!
Lp
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 19.02.2015 22:49:46 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Sygic Europe: GPS Navigation by Sygic a. s.
https://appsto.re/si/44jrs.i
Sygic je znižan iz 50€ na 30€ do 2. 3. 2015.
Poglej še jutri v to temo, bo sigurno napisal kdo kako priporočilo za najboljšo navigacijo, je veliko takih, ki uporabljajo.
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 19.02.2015 22:58:55 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Sam imam sygic na telefonu in je za avto to top zadevca samo ko pa greš kdaj pa kdaj na furo in je res pomembno imet dobro navigacijo da notri vneseš višino, širino kamiona da kje ne zaglaviš pol mi ni problem dat 50 eur več. Vsi ko vozijo avtobus in kamion hvalijo tale IGO da je to res najboljša navigacija, sicer imajo vsi kopije, jaz bi vzel original licenčno pa je mir.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Trbovlje |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 19.02.2015 23:33:12 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
iGo je res super navigacija z odlično pokritostjo. Posodobitev map, ko le te izidejo, ni potrebno plačevati, ker je vse zastonj. Plačljivi so le razni dodatki ala 3D pogled in traffic info.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year!
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 20.02.2015 10:03:46 Re: IPAD + IGO NAVIGACIJA |
|
Ok super, potem bom vzel to varijanot samo ne vem kateri paket bi vzel za podaljšanje garancije, 2 leti?
|
 |