Sem mislu, da imam samo jaz tak občutek. iPhone 5 deluje občutno hitreje - vsaj meni. iPad mini 1gen pa ostaja na isti hitrosti.

| iOS 8.1.x | |||||

Sem mislu, da imam samo jaz tak občutek. iPhone 5 deluje občutno hitreje - vsaj meni. iPad mini 1gen pa ostaja na isti hitrosti. 

| 
	|||||

Torej: ipad 2, naj ostanem na 7.1.2 ali se ze splaca update naredit? 

| 
	|||||

Ostani na sedmici. 

| 
	|||||

Nikar ne updejtaj na 8! Naprava se ti bo upočasnila za 30% če še ne več.  | 
	|||||

Na i6,deluje izrazito bolje !  
			_________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Hvala:-) 

| 
	|||||

IPhone 5 in iPad 4 res delujeta noro dobro  
			_________________ Macbook Pro 15" Mid 2014 Mac Pro 2.1 iPhone 5 16GB iPad 4 32GB  | 
	|||||

Zdaj mi pa že lušte delate z 8.1.3  
			počakam še na kakšne "bug" novice, da mi ne bo žal nakoncu _________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g  | 
	|||||

Kle maš mal novic:

http://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/01/28/apple-ios-8-1-3-bugs V glavnem, men se je tist bug s spotlightom parkrat pojavil. Zato sem že naredil update. Pa JB kao ne dela: https://www.yahoo.com/tech/s/one-reason-not-install-ios-8-1-3-171109183.html _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||||

Prijateljica je namestila 8.1.3 in kar naenkrat je nedosegljiva za dohodne in odhodne klice:)

najbrž bom kar počakal s updejtom! :p _________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g  | 
	|||||

Morda tudi kakšne težave z omrežjem operaterja?  | 
	|||||

Jaz sem namestil včeraj in zaenkrat dela vse brez problema. 

| 
	|||||

Ne tudi mene po posodobitvi včasih ni mogoče dobit sem nedosegljiv in dobivam sms-e tako, da predvidevam, da so težave povezane s posodobitvijo... telefon sem tudi že restoral pa opažam, da se še tudi enako dogaja  | 
	|||||

Pri meni tudi deluje brez težav. 
			_________________ Think different! :]  | 
	|||||

Aja dogaja se pa na 5c, no vsaj pri prijateljici  
			_________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g  | 
	|||||

meni pa na 5s... 

| 
	|||||

kljub temu sem šel na 8.1.3 in res je odzivnost odlična.. appi se odpro hitreje, pridobiš nekaj placa, za baterijo pa vam poročam po kakšnem dnevu uporabe:) 
			_________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g  | 
	|||||

čist nobene razlike med 8.1.2 in 8.1.3 ne vidim  

| 
	|||||

Ipad Air in Iphone 5s dela lepo tekoce baterija je SLABSA. 

| 
	|||||

Na 5s še slabša ko na 8.1.1?  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 17, 18, 19 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |