Vsake toliko časa oz. na vsake toliko dni, se rado zgodi, da ko grem na forum (ta forum) in pač vidim začetno stran foruma, vidim pač rdeče folderje za tiste rubrike v katerih so nove objave, potem ko pa grem naprej (kliknem na rdeč folder) se zgodi da notri ni nobenih novih objav oz. niso označene z rdečo.
Bom dal še konkreten primer:
Recimo da grem na forum in vidim "rdeče" pri rubriki 'Strojna oprema' in 'iPod in iTunes'. Torej potem pač kliknem na 'Strojna oprema' in notri ni nič "rdečega" tako da moram vse kar je novo pogledati po datumih/urah kdaj je bilo objavljeno.
Potem kliknem na 'Kazalo' in potem tudi tam ni nič več rdeče - tudi rubrika 'iPod in iTunes', ki jo prej še nisem pogledal.

Upam da me razumete... zadeva je res nadležna, ker je treba vse posebaj gledat kaj je novega. Se pa, kot sem že omeil, to pojavi vsake toliko časa - en, dva dneva je dobro potem se spet to pojavi za kakšen dan in potem spet avtomatsko izgine in "rdečenje" deluje normalno.
A ima to mogoče kaj veze s Safarijem? Ker mislim da sem ga enkrat relaunchal in da je potem delalo. Bom še enkrat poskusil, da vidim, če to deluje.
Ali pa je mogoče bug?