Tiskalnik HP ? | |||||
Imam sledeči problem in sicer kupil sem v Mercator -Tehniki,tiskalnik HP 3525 model.Tiskam kar dosti,sepravi 10 strani vsaki dan...Barvo redno menjam in to črno.Včeraj mi je zmankalo barve in sem kupil 2x črno barvo.Zamenjal ampak ko dam tiskaj mi tiskalnik kot da tiska ampak mi vrže prazen beli papir ven!Odprle sem tudi drugo barvo saj sem mislil da je nekaj narobe z barvo ( barve kupujem orginalne).Tudi pri drugi isti problem. Ker ima tiskalnik več predelov za barvo sem poskusil modro barvo,ki pa normalno tiska,tako da sem prišel do zaključka,da je problem samo pri črnem vnosu ! Morda kdo ve kai je narobe,tiskalnik je star cirka 5 mesecev ! Prosim za pomoc ! LP _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
![]() |
|||||
Pač sprinta eno testno stran, tako da se vidi, če so kake šobe zamašene. Poleg tega ima tudi kako čistilno funkcijo, kjer spuca glavo. Sam ta zadeva ponavadi skuri precej barve, zato jo ne prav pogosto delat. Potem poglej, če si dobro vstavil kartuše. Lahko da je kak kontakt slab. ----- Bolj za info ti pa povem, da se je men pred leti zgodilo, da je en fejst drag epson začel bluzit na podoben način. Sem ga nosil po servisih, pucal glave, menjal barvo, v glavnem cel kup stroškov za brezveze. Na koncu smo ugotovili, da se je drajver neki zbluzil in ni delal. In potem nismo nikakor našli pravega drajverja, in sem odtovoril vse skupaj na odpad. Od takrat ne kupim več printerja brez postscripta. Vsaj za Maca ne. |
|||||
![]() |
|||||
Si odstranil zaščitno folijo s kartuše? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Haha pa normalno,sej ne menjam barve prvič! Ampak čudno da mi samo na črno nagaja?? Ko dam modro mi normalno stiska...Sm menjal že 3x barvo in do zdaj ni bilo nikakšnega problema? Kai mi potlej predlagate da zbrišem driverje in ponovno naložim? _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
![]() |
|||||
Pol mal restartaj printer, mašino, preveri kable. Pomoje je en kontakt slab. Potem pa najdi, kako v printerju sprožiš selftest. Ponavadi moraš tiščat kak gumb par sekund. EDIT: Poglej tole: http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead-Issues/HP-Deskjet-Ink-Advantage-3525-printer-does-not-print-from/td-p/3839356 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |