Jabuk
Nov iPod touch (2G) in iPod nano (4G) - predvajanje glasbe
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.10.2008 13:15:21
Nov iPod touch (2G) in iPod nano (4G) - predvajanje glasbe
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mene zanima tisti ki mate kateregakoli od teh ipodov me zanima kakšna je kvaliteta zvoka pri predvajanju mp3jev preko slušalk, sprašujem zato ker sem nekje prebral da kvaliteta naj nebi bla preveč dobra. namen sem mel oz. še mam kupit ipod touch ampak sem prebral da je še posebej pri tem kvaliteta slaba.
pač rad bi mel enega od teh sam če ti mp3 ne ponuje kvalitetnega predvajanja glasbe se mi zdi brezveze kupit, čeprav ma touch še veliko drugih funkcij je prva stvar vsaj za mene predvajanje glasbe.
Jablanator

Jablanator

Kraj: iMb & iLj
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.10.2008 13:30:06
Imam iPod touch 2G in nano 4G... kvaliteta zvoka na slušalkah res ni najboljša... pri touchu je zvočnik tud samo bolj za silo, vendar kaj več niti ne moreš pričakovati od tako tanke naprave in od priloženih slušalk, ki so vredne cca. 5 EUR. Če želiš imeti dober zvok, potem samo menjaš slušalke in je problem rešen...
Kar se samega outputa tiče na obeh iPodih, je moje mnenje, da je res zelo kvaliteten in kar me preseneča pri nanotu tudi dovolj močen, da požene kakšne boljše velike Sennheiser slušalke.
Skratka od priloženih slušalk in vgrajenega zvočnika si res ni kaj dosti za obetat. So pa sami iPod-i zelo kvalitetni, tako po izdelavi kot po zvoku, če imaš seveda primerne slušalke.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.10.2008 13:33:07
AvDe je napisal/a:
Imam iPod touch 2G in nano 4G... kvaliteta zvoka na slušalkah res ni najboljša... pri touchu je zvočnik tud samo bolj za silo, vendar kaj več niti ne moreš pričakovati od tako tanke naprave in od priloženih slušalk, ki so vredne cca. 5 EUR. Če želiš imeti dober zvok, potem samo menjaš slušalke in je problem rešen...

Ha? Ti se hecaš? iPod slušalke pa so res na nivoju, če mene vprašaš...Ta nove pa bojo itak najboljše od vseh.

LP
-J
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Črenšovci
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 03.10.2008 13:52:10
OMFG AvDe Laughing
Jablanator

Jablanator

Kraj: iMb & iLj
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 03.10.2008 14:25:01
kguitary je vprašal in dobil konkreten odgovor. Seveda so za nezahtevnega uporabnika priložene slušalke čist dovolj. Sigurno so boljše, kot pri nekih kitajskih mp3 predvajalnikih... vendar imel sem občutek, da ima kguitary višje zahteve in sem mu zato tudi kar se da dobro obrazložil.
Sicer pa ne vem zakaj se zgražate in kaj vam ni jasno...
kmečka logika ti da vedet, da ne moreš iz slušalk, ki jih dobiš zraven iPoda nano v kompletu za 150 EUR primerjat s slušalkami, ki same stanejo 100 EUR ali celo 200 EUR in več. Logično je tudi, da zares dobrih slušalk Apple niti ne more priložit poleg, saj bi bila potem cena previsoka. Zato pa so za zahtevnejše pri Applu pripravili nove in-ear slušalke (glej: http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/)... za ta denar dosti obljubljajo, se jih že veselim.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 03.10.2008 14:47:01
St0rMl0rD je napisal/a:
AvDe je napisal/a:

Ha? Ti se hecaš? iPod slušalke pa so res na nivoju, če mene vprašaš...Ta nove pa bojo itak najboljše od vseh.

LP
-J

iPod nano 4G ima enake slusalke kot iPod nano 3G ... vsaj na videz... In so tudi enake kot pri iPhonu... le da imajo iPhonove se mikrofon in stikalo za prevzem klica ali za skip in mute pri poslusanju glasbe

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 03.10.2008 15:30:42
AvDe je napisal/a:
kguitary je vprašal in dobil konkreten odgovor. Seveda so za nezahtevnega uporabnika priložene slušalke čist dovolj. Sigurno so boljše, kot pri nekih kitajskih mp3 predvajalnikih... vendar imel sem občutek, da ima kguitary višje zahteve in sem mu zato tudi kar se da dobro obrazložil.
Sicer pa ne vem zakaj se zgražate in kaj vam ni jasno...
kmečka logika ti da vedet, da ne moreš iz slušalk, ki jih dobiš zraven iPoda nano v kompletu za 150 EUR primerjat s slušalkami, ki same stanejo 100 EUR ali celo 200 EUR in več. Logično je tudi, da zares dobrih slušalk Apple niti ne more priložit poleg, saj bi bila potem cena previsoka. Zato pa so za zahtevnejše pri Applu pripravili nove in-ear slušalke (glej: http://www.apple.com/ipod/inearheadphones/)... za ta denar dosti obljubljajo, se jih že veselim.

Ja, ampak rečti da so Appleove slušalke 5 EUR je pa tudi pretirano Smile No, glavno da vsi vemo za kaj se gre pa se strinjamo Smile

LP
-J
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani