Živjo...
a mi lahko nekdo pove s katerim programom ste uredili tele vaše slow-motion posnetke, da potem delajo na pc?
namreč če surov posnetek preko dropboxa prenesem na PC, tudi na normalni hitrosti dela čudno - slika šteka..
če pa video na hitro uredim v iMovie na telefonu, potem je slika v redu, le zvok je zelo nagravžno popačen (tam kjer je počasen del), tako da bi moral zvok odstranit in uporabit kakšno skladbo...
torej kaj moram naredit, da bom lahko videe gledal na pc in da bo zvok tam kjer je počasen posnetek normalen oz. "normalno popačen"?
Živjo...
a mi lahko nekdo pove s katerim programom ste uredili tele vaše slow-motion posnetke, da potem delajo na pc?
namreč če surov posnetek preko dropboxa prenesem na PC, tudi na normalni hitrosti dela čudno - slika šteka..
če pa video na hitro uredim v iMovie na telefonu, potem je slika v redu, le zvok je zelo nagravžno popačen (tam kjer je počasen del), tako da bi moral zvok odstranit in uporabit kakšno skladbo...
torej kaj moram naredit, da bom lahko videe gledal na pc in da bo zvok tam kjer je počasen posnetek normalen oz. "normalno popačen"?
upam da sem razumljivo napisal..
1. Jaz sem uporabil app imenovano TruSloMo (je free). Izguba kvalitete je minimalna (video je v 720p, pri zvoku nisem opazil razlike).
https://www.youtube.com/watch?v=cA7Wl-1VGGk
2. Lahko uporabiš e-mail ali iMessage, vendar posnetek občutno izgubi na kvaliteti.
3. Share to Youtube in potem preneseš video z youtuba.
Pri TruSloMo moraš plačat, če hočeš met več počasnih odsekov, in če hočeš določit kje se počasni del konča, kar je praktično neuporabno, če maš daljši video...
očitno bo treba adobe premiere zalaufat -.-