Po nesreči sem izbrisal Preview.app a je kakšna možnost namestit Preview iz imiđa,probal sem že s Pacifisom a brez uspeha.Še boljš bi blo ,če bi kdo prosim uplodal Preview.app
| Preview app | ||||||||
Po nesreči sem izbrisal Preview.app a je kakšna možnost namestit Preview iz imiđa,probal sem že s Pacifisom a brez uspeha.Še boljš bi blo ,če bi kdo prosim uplodal Preview.app
|
||||||||
No, to je eden izmed primerov, ki opravičuje namestitev Time Machine...
Kontaktiraj me po ZS, pa ti program pošljem |
||||||||
Sicer pa je Preview kul, ker končno omogoča resizanje! Doslej sem za vsako spreminjanje velikosti poganjal PS, ki na MBP z 2 GB RAM ni ravno hitel...
|
||||||||
|
Resize ponuja Automator že v okolju Mac OS X 10.4 Tiger.
|
|||||||
Oziroma widget Image Shackle.
|
||||||||
Pozdravavljeni,
prosil bi za pomoč. Ko odprem v programu preview recimo 50 datotek (screen shotov, png datoteka) mi zašteka in zapre program preview. kaj bi bil to vzrok? oz. bi priporočali mogoče kateri drug boljši program za odpiranje. hvala za odg. |
||||||||
Tole pa ni kej dost problem Previewa, ampak tvojga maca .. Ker revček ne sfolga (glede na RAM) toliko istočasnih odprtij datotek
_________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||
MACBOOK PRO 17", core i5 2.53GHz/4G/500GB/HD Graphich/GT 330M 512MB/SD, hmmm... potem mislim da bi mogel računalnik malo "spucat", kateri program svetujete hvala. |
||||||||
17ka na 4GB rama? ulaaalaaaaa, use jasno
Nadgradit ram, če ga misliš še dolgo uporabljati, sploh pa s takimi podvigi, kot je odpiranje in editiranje 50 fajlov ISTOČASNO _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |