Pozdravljena...
Ja, res je mal previsoko.. mal sem hitel s podporo za ios6 ki ima drugacno geometrijo. Na poti je update ki bo tudi to odpravil. Le malce potrpljenja prosim. Isto velja tudi za temperature.
| Aplikacija Vremenar | |||||
Pozdravljena...
Ja, res je mal previsoko.. mal sem hitel s podporo za ios6 ki ima drugacno geometrijo. Na poti je update ki bo tudi to odpravil. Le malce potrpljenja prosim. Isto velja tudi za temperature. |
|||||
Zanima me, zakaj včasih kaže drugačno temp. na ikoni kot je v sami aplikaciji za isto mesto? Ali uporablja katera od njih drug server?
Zakaj ne prikazuje ikona negativnih temperatur normalno (npr. -2 namesto 0..2)? Sem že nekajkrat recimo že videl, da iOS lahko prikaze tudi negativne cifre v nekaterih aplikacijah (razen, če je to bil bug?)... Bilo bi dobrodošlo, če bi bilo še več ikon pri vremenski napovedi... recimo za različne jakosti padavin itd. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Kje si to videl? AFAIK je to brez jailbreaka nemogoče... http://stackoverflow.com/questions/18698102/ios-application-negative-badge-number |
|||||
Enkrat ali dvakrat v Mail appu, kakor se spomnem... nekaj je zajebaval glede prikaza nove pošte itd, ampak kakorkoli že: cifre je čisto lepo prikazal negativne. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Je bil prej tisto sistemski bug... na ikonah ni možno prikazati negativnih cifer.
|
|||||
Je to normalno, ko odprem aplikacijo melje, melje in nic ne prikaze? Oz samo spodnji del danes, v besedi, sliki in nastavitve. Ipad Air
Lp. |
|||||
Zivjo...
Se kdo prijavi da bi instaliral beta verzijo z integracijo na facebook in twitter in naredil nekaj fotk? Integracija dela na ta nacin da sami naredite fotografijo in jaz dodam layer z vremenski podatki in geolokacijo. |
|||||
Jaz bi lahko testiral.
|
|||||
Lahko testiram
|
|||||
Evo... mal sem pospesil testiranja in ze objavil app tako da lahko vsi ze testirate novo verzijo.. je na app storeu....
- Pod Refreshom imate Share... lahko posljete fotke na facebook z weather/geo overlayom. Tle pricakujem da se ne bo vse delalo idealno ker je res veliko razlicnih scenariov - Snezne razmere / snezna odeja - V aplikaciji je se Trzic in par novih mest. Tako kot vedno, imam tudi nekaj promo kod za free instalacije, tako da PM me |
|||||
Podatki na sliki se ne prikazejo pravilno ... izpise "0 in (null) (null) (null) ... "
![]() |
|||||
iPad?
|
|||||
Vremenar je namescen na iPhone 5s ... Slika je potem iz racunalnika (FB v Safariju) V sami aplikaciji je lepo prikazalo vse podatke ... ![]() |
|||||
Ok.. thanks... bom preveril zakaj ne dobi lokacijo in pogoje.
Si veckrat poskusil? |
|||||
Dvakrat... sem dal obe sliki gor... Sem pa izbral na FB, da vidim samo jaz (ker sem samo testiral) ... Bom probal se eno javno objavit... mogoce je to krivo... pa mogoce se eno na Twitter ... |
|||||
Probal se enkrat... share na Twitter... in je isto... pa tudi na FB kot javno objavo... tudi isto...
Sem kasneje spremenil, da vidim samo jaz, da ne smetim po FBju |
|||||
Tudi pri meni…
iPhone 5s,iOS 7.1 b5 ![]() Nazadnje urejal/a iDavid4 Tor 11. Feb 2014 09:02; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
Hm... upal sem da bo tezav manj
Imata vklopljeno trenutno lokacijo v nastavitvah? |
|||||
_________________ |
|||||
Mene pa ne kaže pod stopinjami opis ( ali dežuje, jasno itn... )
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |