Jabuk
Imac imessage imenik
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.10.2013 21:10:47
Imac imessage imenik
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zanima me kako naj na imac-u nastavim, da mi v imessage kaže imena kontaktov ko kaj pošljem oz. ko dobim imessage. Imenik imam noter, recimo vstavim nekoga iz imenika in pošljem isms, problem nastane, da enostavno nekaže imena zravn številke ampak le številko( kot da jo nebi imel shranjeno) in če kliknem na številko in podam opcijo da naredim nov kontakt mi potem piše ime ampak potem v imeniku na telefonu mi avtomacko kaže 2 imena za eno številko. Ne vem zkaj enostavno, ko vsatvim kotakt ne izpiše imena??

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor-Žalec
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 20.10.2013 16:14:07
Re: Imac imessage imenik
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tole sem našel na Apple forumu:

"Guys
Don't know if it can help anybody, but I solved the problem like this.

As all of you I was receiving the messages, but instead if the name of my contact, there was only the telephone number. Very annoying.
So I noticed that the phone number was like the one saved in my address book, but only the format was different.
For example. I saved the number like this 010 11112222, but iMessage was using this format +82 10-1111-2222
Same number, but different format.

So to solve the problem, I have overwritten the new format over the old one, And now it works like a charm. Luckily I don't have many friends that use iMessage yet. Here in Korea they use other apps for messaging.

Hope it helps.
Have a good one
Ciao

Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani