Ampak ne razumem, zakaj potem panika in spraševanje po "kaj naj zdaj" .. Uživaj v JBku in ko bo čas za restore, ga opravi.
| iPhone 3G(s) (T-mobile) - odklep preko ponudnika | |||||
Lahko, seveda .. iPhone je na serverjih zaznamovan kot odklenjen
Ampak ne razumem, zakaj potem panika in spraševanje po "kaj naj zdaj" .. Uživaj v JBku in ko bo čas za restore, ga opravi. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
TO me je zanimalo!
Ko bo navigacija cenejša in še par dobrih programov, ga bom pa restoral in odklenil. BTW, pri JB sem moral BB dowgradat iz 5.16 na 5.13, a ga moram potem upgradat ali to vse naredi restor? lp |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Prosim za pomoč:
Od T mobila sem dobil odgovor, da so mi odklenili 3GS. Ob navodilih piše :"Molimo umetnite SIM karticu drugog operatera na kojoj je PIN isključen".... Kaj to pomeni - kako izključiti PIN? |
|||||
Ja, pojdi v nastavitve in izklopi preverjanje pina, a ne?
|
|||||
Sem, pa vseeno zahteva, tudi z drugo kartico
|
|||||
Izlopi Pin...
_________________ |
|||||
Ja, zdaj pa je tu nov problem:
T-mobile je sporočil, da je telefon odklenjen in poslal navodila....." Sim kartica z izključenim PINom... priključitev na iTunes.... samo kaj, ko mi Itunes sporočajo: da so strežniki nedosegljivi ali pa da Sima kartica ni prava oziroma v telefonu. Kakšen namig ? THX |
|||||
Včeraj sem kupil iphone 3g in mi prodajalec trdi, da je zaklenjen. Gorih je imel cyndio.....Pridem domov ga resetiram, dam kartico notri in dela. Je mogoče, da se je med tem časom sam odklenil....al kaj.
|
|||||
Ja če je cydia gor je narejen Jailbreak in verjetno odklenjen z redsnowom ampak ni pa tovarniško odklenjen.Naj me nekdo popravi če se motim.
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Sem ga resetiral z itunsi in tudi naložil gor nov software....
|
|||||
Potem je tovarniško odklenjen, super , uporabljaj in je |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |