Se že da downlodad iz apple strani.
| iTunes 8.0 | |||||||
Se že da downlodad iz apple strani.
|
|||||||
Sm mislu d bojo obliko kej bolj spremenili
|
|||||||
Mene pa zanima, kako bo ta zadeva funkcionerala, glede na to, da velika vecina nima mp3jov kupljenih v itunes store. Mislim seveda genius zadevo.
|
|||||||
Bo funkcionirala, sem probal. Edino ni ti treba appleu poslati katero musko maš.
|
|||||||
Genius še ni na voljo v Sloveniji
_________________ Lp Bench |
|||||||
Tudi mislim da še dolgo ne bo.
Jaz imam USA store pa dela |
|||||||
se komu sanja kako zedaj pridemo do nastavitev za peko CDjev?
|
|||||||
Desni klik na playlisti ki jo hočeš pečt pa "Burn Playlist to Disk". Pa maš pol tam one nastavitve, ki so bile prej globoko v Preferences.
Edit: Typo Nazadnje urejal/a Rauby Tor 09. Sep 2008 21:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Sem sprobal tale genius.
Je mlel malo več kot pol ure in sedaj dela hitro in super. Olajša iskanje kake pesmi saj ti ponudi kar veliko izbiro. |
|||||||
Ma men se nikamor ne premika? Kok mas pa velik library pa povezavo? |
|||||||
true true...thanx |
|||||||
Imam okoli 13.000 komadov velik library
|
|||||||
zka ga pa se ni preko updatea? :S
|
|||||||
verjetno zato ker tudi store še ne dela
|
|||||||
Deluje preko system update-a ....
Inštalirano ... lahko brez skrbi điniusa usposobim in sendam podatke Applu? |
|||||||
Dobra ideja tale Genius, problem je samo v iTunes accountu.
A je še kje kakšen link s katerim se ga da odpret, brez da bi vpisoval kreditno kartico? Vem da je bilo nekaj s pepsi, pa potem z neko nemško stranjo ali nekaj podobnega... Kako imate ostali to pošlihtano? |
|||||||
Klikni na link v mojem podpisu... tam je med drugim tudi vodic, kako si kreirati U$ iTunes account brez vpisa kartice ... |
|||||||
Kaj to pomeni ko pošljemo podatke Apple-u? Dejansko imajo potem nadzor na iTunesi ali kako?
|
|||||||
novi itunes 8 je veliko sranje.
edini novosti (za navadnega uporabnika) sta genius pa mal drugacno iskanje. ce zivis v slo in nimas usa itunes accounta, se lahko poslovis od geniusa, ostane ti samo novo iskanje, ki pa je ce imas velik mp3 od vsepovsod neuporabno, ker nimas slikic za albume,.. konkretno v mojem primeru je itunes 8, nic vec kot 65mb, ki smetijo moj disk. lp ,m |
|||||||
men ne deluje po tvojem postopku |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |