-Apple-Macbook Air,iPhone,iPad-najbolj poznan sistem,vendar me zaradi tega,ker ze vse poznam,dolgocasi; nov iOS7 mi ni prevec vsec;omejenost iPhona in iPada
-Samsung-Ativ book 9 plus/Ativ book 9 lite,Galaxy Tab3,Galaxy s4; vsec mi je odprtost androida,vendar mi je Samsungov android grd na pogled;minus je tudi plastika Galaxyev;nisem navajen na android;vsec pa sta mi funckiji SideSync in Homesync!
-Windows-windows 8 laptop,windows 8 tablica (ce bo sploh potrebna,glede na to da bo laptop na dotik),Lumia 1020-zagrel sem se za novo Lumio 1020;sistem mi izgleda vsecen;dopade se mi,ker izgleda windows phone ter windows podobno in meni poznano iz xboxa 360 (mislim te ploscice);prijatelj ima sluzbeno Windows 8 pro tablico in je zadovoljen;ne vem,kako imajo dodelano povezavo med telefonom in prenosnikom,imajo podobno kot Apple kaksen iCloud (SkyDrive?)
-Sony-Vaio Pro,xperia Z,xperia tablet Z;plus je vsekakor Sonyeva kakovost izdelave tako tablice kot telefona,ki je na visjem nivoju kot pri Samsungu;nimam izkusenj z androidom 3azen s 2.3,vendar to ne steje); ali so Sonyeve naprave med seboj povezane (mislim nekaj ala iCloud)?
Hvala za vase nasvete in mnenje!