ni problem v tistih 20 eur ali dolarjev. Sem bil pripravljen plačati. Samo brez vpisa prihodkov je aplikacija meni neuporabna. Zamišljena je dobro, preprosto in še sinhronizira se. Če plačaš imaš nekaj dodatnih opcij, prihodkov pa ne.
| Toshl | |||||
ni problem v tistih 20 eur ali dolarjev. Sem bil pripravljen plačati. Samo brez vpisa prihodkov je aplikacija meni neuporabna. Zamišljena je dobro, preprosto in še sinhronizira se. Če plačaš imaš nekaj dodatnih opcij, prihodkov pa ne.
|
|||||
Toshl sicer deluje normalno a žal noče več delati backupa... se še komu to dogaja?
|
|||||
Si pomislil, da je iOS 7 BETA |
|||||
Take poste bi morali direkt brisat brez odgovora ker mi grejo na živce bumbarji, ki si nameščajo beto namenjeno razvijalcem, potem pa jokajo po forumu da ne dela to, ono, ....
POČAKAJ DO JESENI KO BO iOS7 izšel za normalne uporabnike !!! _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
pa sploh ne ve da je beta
|
|||||
Sploh ne ve, kaj beta pomeni
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |