| iPhone 5 težave - take in drugačne | |||||
Gumbi Power On/Off odpovedujejo kot za šalo…
_________________ |
|||||
Sem na hitro preletel to temo in nisem zasledil podobne težave...namreč na mojem i5 se med klicem sliši občasno čuden zvok, kot bi vibriralo v telefonu?! Zvok občasno izgine in se spet pojavi, prvo sem mislil da je težava, ko lice med pogovorom prislonim ob zaslon in kot bi se funkcije zaganjale...ampak zgleda tudi to ne bo krivo?
Je imel kdo podobne težave oz. slišal za kaj takšnega? _________________ Apple is Life Style |
|||||
Tudi pri meni je na čase podoben zvok kot pri tebi in mi ni jasno kaj bi bilo to...
|
|||||
Mislim, da je to noise cancelling. Telefon vzame šum iz okolice ter ti ga predvaja phase inverted. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Ve kdo kaj je narobe, da vsake toliko zgornji del ekrana postane zelo čudno odziven (dotik zazna če prst približam na približno 1 cm, dotik ni natančen), torej je takrat zgornji del ekrana neuporaben. na začetku se je to začelo dogajat, ko sem uporabljal facebook aplikacijo in sem mislil, da je to software napaka. zdaj se to dogaja v samem ios oz. drugih aplikacijah in vedno bolj pogosto (skoraj vsak dan). telefon je nepoškodovan.
|
|||||
Za začetek ni druge,kot restore.Drugače na servis....
_________________ |
|||||
Zdravo,
iPhone 5 mi zazna laptop v vsakem usb vtiču. Vendar mi ga ne začne polnit v nobenem. Kakšen predlog za rešitev težave? Hvala. |
|||||
Ko priklopiš malo počakaj, da se naložijo gonilniki (predvidevam da imaš Windowse).
|
|||||
Ko sem ga prvič povezal mi je naložilo gonilnike. Zdaj mi pa samo zazna, ko povežem. Vendar mi ga ne polni. Ko sem imel iPhone 4 je bil problem samo v usb, pri iPhone 5 pa res ne vem... |
|||||
Najprej probaj se kaksen drug racunalnik,... Ce se tezava ponovi, je problem v kablu,... Ce se ne ponovi, potem je v gonilnikih,... Jih bos odstranil in nalozil na novo,... Za zacetek,...
|
|||||
V vtičnici normalno polni. Mi lahko poveš kako se nalagajo gonilniki na Win7? |
|||||
Ma ti samo izbriši,itak ti jih bo samo naložilo (Windows 7),ko boš ponovno povezal iPhone na računalnik... _________________ |
|||||
Urejeno. Hvala. |
|||||
Pozdravljeni.
Sicer nevem če spada vprašanje sem ampak bom vseeno vprašal.. Sem nekaj listal po forumu in zasledil nekje zasledil print screen meni zaslona in je imel navrhu kjer piše ime operaterja namesto napis SImobil logotip simobila, isto sem opazil tudi za mobitel.. Zdajpa me zanima kako je to možnoo storiti, če sploh je..
Hvala za odgovore... _________________ Ja ne rabim japkice da sem lep.. |
|||||
Za Mobitel logo je nujno potreben Jailbreak,pri Simobilu je zgodba drugačna…
Malo prelistaj tole temo.
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15038&postdays=0&postorder=asc&start=720 _________________ |
|||||
Simobil: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=305700#305700 Mobitel: JB |
|||||
Hvala _________________ Ja ne rabim japkice da sem lep.. |
|||||
Imam težavo, iPhone 5 mi iTunes ne zazna. Imam pa oblačke, ko odprem iTunes- verjetno kaj v povezavi z iCloud. Kakšna rešitev bi bila mogoča? Hvala.
|
|||||
Misliš, da nimaš stranskega menija, kjer je prikazan iphone?
Pojdi pod View --> Show Sidebar pa ti ga bo prikazal To so novi itunesi, ki skrijejo Sidebar, razen če ga ne prikličeš .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
To sem naredil, kljub temu še zmeraj ne morem potrditi opcije Sync ali Backup. Je mogoče težava v mojih nastavitvah? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 115, 116, 117 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |