- Voziti do
- Hoditi do tja
Kaj raje vidite, da piše:
- "Vozi do tja" ali samo "Vozi do"?
Enako me zanim pri hoji. Torej:
- Hoditi do tja ali samo Hoditi
Ali pa kakšen drug predlog
| Sygic navigacija | |||||
Trenutno ko izberete destinacijo imate možnost:
- Voziti do - Hoditi do tja Kaj raje vidite, da piše: - "Vozi do tja" ali samo "Vozi do"? Enako me zanim pri hoji. Torej: - Hoditi do tja ali samo Hoditi Ali pa kakšen drug predlog |
|||||
Ta krajše rešitve so meni boljše, Voziti do-Vozi,Hoditi
|
|||||
V naslednjih dneh izide posodobitev aplikacije.
Prinaša pa posodobljene TomTom zemljevide, pravilne Slovenske menije (tu in tam je morda še kakšna napaka pri prevodu, ampak je definitivno bolje kot prej) ter ostale nekatere izboljšave (bug fix). Za Android je izšla posodobitev danes (17.6.2013) |
|||||
Update…
_________________ |
|||||
zdej vidim na itunsih da je free, a je to res al se morjo mape se vedno kupit?
|
|||||
Meni na ios 7 ne dela
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
@btk:
Je res, vendar po 7 dneh nimaš več glasovnega vodenja oz. ga moraš kupiti, mape pa ostanejo. Pač ostane isto samo, da je brez zvoka. |
|||||
Meni na 7 dela !!!
|
|||||
Men tud, čist normalno zaenkrat
|
|||||
Meni po updejtu na iOs7 tudi ni več delal. Sem ga samo odstranil in še enkrat namestil in laufa sedaj |
|||||
Evo dela _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
sm pobral tale free verzijo k lahk poberes 2 g map.. kdaj to pol crkne? lahko kasneje placam teh par drzav k sm jih prenesu ?
|
|||||
mape niso plačljive in ti ostanejo za vedno , in tud če restoraš jih znova dol potegneš
in app purchases pa moreš kupovat logično in jih imaš 7dni za testirat in ti potečejo |
|||||
In koliko stane "glasovno vodenje"? |
|||||
Mislim, da stane okoli 30€..
|
|||||
16,99 eur EU in Rusija
samo do 7.7 |
|||||
|
|||||
Hvala za tole informacijo.. me pa zanima kakšna je ta navigacija v primerjavi z navigonom? boljša/slabša?
|
|||||
Boljsa
|
|||||
A pa je to licenca za eno leto al za skoz _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 21, 22, 23 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |