Osebno menim, da gre za pretiravanje in način kako priti do denarja.
| iPhone 4/s težave - take in drugačne | |||||
Je vse preveč takih na svetu, ki bi radi zaslužili/iztržili nekaj denarja, pa čeprav na nizkoten način
Osebno menim, da gre za pretiravanje in način kako priti do denarja. |
|||||
ima še kdo problem da je iphone 4 &ios6.1.3 izredno počasen, šteka, appi se sesuvajo itd?
je bil narejen backup v icloud in restore ampak nič ne pomaga. :/ |
|||||
Kakšen restore?
Imaš clean restore, kjer vse povrneš nazaj od začetka in pa Restore from backup _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
naredu tm skole. v icloud backup nastavitvah sm večino stvari izklopu kaj naj gre v backup. samo res tisto nujno. in potem najprej retoral iphone from backup (iz tega zadnjega ki je vseboval samo nujno zlo) set up as new sem naredil cca 2 meseca nazaj. ampak je zdej situacija katastrofalna že. res da ga uporablja punca samo ga skoz malo "preverim" in ne vem kaj bi ji lahko tako nagajalo, ker meni ni ko sm ga uporabljal. prostega prostora je pa še 10gb na telefonu. tako da je tud telefon dosti prazen. samo nekaj slik in aplikacije. tud safari šteka in je počasen - brisanje zgodovine in cookijev ne pomaga no štekanje je že med premikanjem namizij. |
|||||
Kot že napisano…clean Restore,vse na novo zmetat gor.
_________________ |
|||||
+1 ker samo clean restore ne potegne "navlake" in nesnage od prej .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Od cesa pa se lahko nabere vsa ta nesnaga? Uporablja ga res za osnovne stvari
|
|||||
živjo zanima me če je imel že kdo podobne zadeve in kaj narediti. vedno ko nesem iphon 4s na emonagram seris mi zamenjajo z novim in vedno se pojavi kakšna napaka. 1. slaba baterija 2. polovica ekrana ne dela 3. zadnja kamera vse črno 4. sprednja kamera utripa. trenutno mam spet novega ga polnim in me zanima kaj bi lahko naredila v primeru da bo spet kakšna napaka ker me to že pošten jezi da nikol ne dobim telefona da bi normalno delov.
hvala za odgovore =) |
|||||
In kaj pravzaprav naj ti zdaj mi svetujemo?
Če spet kaj ne bo štimalo, spet nesi nazaj PS: think pozitive, pa se bodo stvari začele dogajati drugače .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Imam problem pri iPhonu, in sicer "gumb" za vklop wifi-ja na mojem
iPhone 4s je po updatu na 6.1.3 postal "greyed out", se pravi da ga ne morem vklopiti. Ko grem pod nastavitve mi pokaže wifi naslov. Probal sem že vsa resetiranja in nič ne pomaga, telefon pa je ravno en mesec čez garancijo, zato sem že naročil novo wifi anteno. Zanima me, če naj bi potem wifi deloval ali je to kakšna druga napaka? P.S.: Se opravičujem, če je že kje napisano kaj glede tega, vendar sam nisem nič našel. Hvala |
|||||
Restore preko iTunesou ne pomaga?
_________________ |
|||||
Žal ne.. Najprej sem probal samo resetirati omrežne nastavitve, nato še restore v iTunes-ih pa ni nič pomagalo.
Probal sem tudi že vse "fore" izklopiti ga v airplane mode in čez 10 min ponovno vklopiti pa nič.. |
|||||
Žal nisi edini.
https://discussions.apple.com/thread/4313031?start=720&tstart=0 https://discussions.apple.com/thread/4310294?start=285&tstart=0
|
|||||
imam sledečo težavo. Ko dam telefon zvečer polnit, mi vedno telefon pride do 100%. Zjutraj pa ko telefon odklopim piše običajno da je na voljo še 92%. Danes sem ga pa za foro na docku pustil še malo dlje in mi je okoli poldneva prišla na 83%. ampak piše da je telefon do konca napolnjen. Ima kdo podobne težave. Telefon ni jailbreakan in na njem je zadnja verzija.
![]() |
|||||
To se meni dogaja na macbook-u, da upade na kakšnih 98% čeprav je adapter priključen. V mojem primeru je to verjetno zato ker je že stara baterija.
Čist možno, da je pri tebi tudi kriva baterija sama in ni kakšen softwarski problem. Nesi na servis če imaš še garancijo |
|||||
ja na macbooku se mi tudi to dogaja. pade mi vedno na 98% al pa nekaj takega. zdaj trenutno je celo 96% ampak to me še ne moti. bolj me to, ko pade za skoraj 10%, celo več. Drugač pa ga niamm več v garanciji. bi mogoče pomagalo če bi novo baterijo kupo?
|
|||||
Prvo poskusi še restore naredit če bo kaj pomagalo.
|
|||||
skalibriraj baterijo...
_________________ |
|||||
Ima kdo še "problem" pri 4S in leči zadnje kamere?
Če malo "udariš" po ohišju zgoraj pri kameri, se sliši, kot bi bilo nekaj losanega. Na servisu Emonagram pravijo, da to ni stvar garancije. |
|||||
To je normalno
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 164, 165, 166 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |