A kdo mogoce ve, ce se na servisu lahko menja ohisje od iPhone 4S, ter koliko casa to traja in stane?
| Menjava ohisja | |||||
A kdo mogoce ve, ce se na servisu lahko menja ohisje od iPhone 4S, ter koliko casa to traja in stane?
|
|||||
Kater del ohišja bi menjal, zadnjo plato ali aluminjasti del? Za zadnjo vem, da se da, točne cene ne vem (nekje pod 100€), ampak je pomojem cenej če sam iz ebaya za 30€ zamenjaš.
|
|||||
Ne vem, kaj si ravno mislil pod "na servisu", ker v mesariji tega ne delajo. Za natančnejše podatke pa pokliči na servis. _________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
Menjava sprednjega in zadnjega dela, je bila, ko sem jaz rabil za iphone 4, 240€ na PRO Servisu
|
|||||
Kontaktiraj:
iDoktor Mobicom ... _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
_________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
Pozdravljeni,
Dobil sem zelo obtolcen iphone 5 crne barve kateremu nameravam zamenjati ohisje z belo barvo. Prosil bi vas ce mi svetujete katerega bi z ebaya narocil in ali so kaksne komplikacije ker bi se menjavalo ohisje iz crnega na belo? Lp leon |
|||||
Če znaš vse komponente prešrauft vn in v novega ne bo problema |
|||||
Ja to se nisem delu ampak bi se blo zanimiv mal poigrat, sej navodila so na netu.
Kaj imas morda kaksen predlog katero ohisje na ebayu izbrat? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |