Program ki odstrani vokal | |||||
npr. da hočem tej pesmi: http://www.youtube.com/watch?v=rWR1rx5aaGY odstraniti vokal, torej, da mi ostane samo melodija. za npr. pri kakšni predstavitvi v ozadju Nekaj sem se trudil z naslednjimi: Wavosaur Karaoke Anything Kao dober bi naj bil Audacity, vendar mi nekako uspe. Če mi kdo lahko pomaga mu bom hvaležen. |
|||||
![]() |
|||||
Najprej rabiš čim boljšo kvaliteto posnetka (youtube torej odpade, kakšen mp3 višje kvalitete bi mogoče še šel), nato v audacityu enemu kanalu obrneš fazo (invert), na koncu pa oba kanala združiš v mono. Ampak to lahko narediš samo če je vokal posnet v strogi sredini in ni dupliran levo-desno ali pa po možnosti obdelan s kakšnimi stereo efekti. V tem primeru odstranitev ni možna. Seveda pa mora celoten posnetek bit stereo, v nasprotnem primeru dobiš na koncu ven tišino. lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
lp |
|||||
![]() |
|||||
Ki je odprta torej to pomeni da lahko vsak kanal posebej lahko vtišaš al celo zbrišeš ![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
Jest imam kar nekaj cca 50 kom audio matrice so tuji komadi če rabiš je pa za en dvd veliko. Sporoči pa ti pošljem po pošti _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
![]() |
|||||
Da. Moj postopek je bil sledeč: - import .mp3 datoteke - split stereo track - klik na spodnjega (desnega) in effects - eq spremenil prvih 8 drsnikov do konca dol - nato označil spet spodnjega in dal effect - invert - označil oba pod mono in shranil pod .mp3 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |