@Desty: Se popolnoma strinjam s tabo. Ampak zmeraj je najslajše tisto, kar je prepovedano ... Tako je bilo in bo zmeraj ostalo.
Torej bolj kot bodo poskušali omejiti piratiziranje, več ga bo.
| Real Racing 3 | |||||
@Desty: Se popolnoma strinjam s tabo. Ampak zmeraj je najslajše tisto, kar je prepovedano ... Tako je bilo in bo zmeraj ostalo.
Torej bolj kot bodo poskušali omejiti piratiziranje, več ga bo. |
|||||
vzamem besedo nazaj,samo igra je pol brez veze, vsi avti vse steze in 200 milijard denarja... |
|||||
Maš prav, ampak to je že druga stvar. |
|||||
Danes naložil. Super zadeva
|
|||||
Nekaj me zanima v zvezi s game center in fejs sotekmovalci. Kako to, da ko vse prehitim se čez dan ali dva znajdejo spet njihove slike pod vsemi dirkališči čeprav vem, da me niso prehiteli, saj imajo mnogo slabše čase. A ve kdo kaj kako je s tem?
Hvala LP |
|||||
Lej tko ti bom povedu, te virtualni ljudje oz prijatli so en navadn bullshit, drgač to itak niso njihovi časi, ker če bi bil nekdo najboljši na svetu, ga ti sploh ne bi mogel prehitet in končat igrice, tko da ja ti frendi so za brezveze tam oz. za to da ti več keša dobiš.
|
|||||
To pa se motiš. Kolega je naredil nek določen čas in ga je prav prikazalo v moji igrici tko da..... Druge neznance ko pa prvic vozis dirko pa dobis pac nakljucno. Saj vcasih nekdo ma tako nemogoc cas da ga ne mores dobit ampak ko ponovno startas njega vec ni v tvoji dirki ker je nekdo drug izbran nakljucno.
|
|||||
Glede tega, sem velikokrat že prehitel prijatelje, in so tudi prijatelji mene nazaj prehiteli in sem bil na to opozorjen
_________________ Lp Mannus Apple |
|||||
Meni je pa hecno tole: sem recimo 3., pa nikakor ne morem ujeti 2. ali 1. par krogov, potem pa mi uspe in kar naenkrat jima pobegnem. Ko sem prvi, me nihče ne ujame, ko pa nisem prvi, pa prvega ne morem ujet kar tako.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |