RangeRover je napisal/a: |
Pa aplikacija melita remote ti dela tud? ![]() |
Da vse deluje sedaj razen siolovega dalinca ki ga moram odnesti na servis ker niti z novimi baterijami ne dela zato sem tudi hotel usposoboti ta app

Siol Boxi | |||||
Da vse deluje sedaj razen siolovega dalinca ki ga moram odnesti na servis ker niti z novimi baterijami ne dela zato sem tudi hotel usposoboti ta app ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
A si daljinec ponovno sparil s SIOL BOXom??? Ker ob vsaki zamenjavi moraš spariti daljinec, drugače ti ne bo delal.... _________________ My old house is now my smart home ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ja sem sparil ampak dalinec je kar sam od sebe danes popoldne nehal delat prej pa je delal par mesecev tako da ni na novo zamenjan ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ta novi daljinec za SIOL BOX S pa je že veliko boljše kvalitete (pa še boljše v roko paše), žal je samo za SIOL BOX S, na navadnem boxu ne dela.... _________________ My old house is now my smart home ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
seveda dela na navadnem boxu, no, saj na mojem ![]() je pa tako, da telekom vse stare box s z malim daljincem in problemi menja za drugega box s z novim daljince. Tako je moja tašča dobila novo napravo in daljinca. je pa ta daljinec ir in ne rf. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |