| iDavid4 je napisal/a: |
| Pa si registriral i5 v developer accountu? |
je reg bojda.
| iOS 6.1 | |||||
je reg bojda. |
|||||
Si probal še enkrat namestiti?
_________________ |
|||||
ze 15x. Tako, da ze norim zraven.
|
|||||
Kaj točno ti javi? tudi restore na iOS 6.1beta4 ?
_________________ |
|||||
Jaz sem te 100% dodal pod razvijalce ...
Tako da pomoje imas blokiran applov streznik... Probaj na kaksnem drugem kompjuterju restorat. |
|||||
"Your iPhone could not be activated because the activation server is temporarily unavailable. Try connecting your iPhone to iTunes to activate it, or try again in couple of minutes.
If this problem persists, contact Apple Support at apple.com/support " |
|||||
Je internetna povezava OK… ,preveri še zapis v hosts datoteki.
_________________ |
|||||
Ziher je hosts....
|
|||||
Prever še Firewall oz. ga izklopi sam imel podoben problem
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Bom probu hosts (kaj tocno mu ne pase) in firewall.
ceprav pri aktivaciji pri nakupu ni bilo problema. |
|||||
Kaj bi lahko blo pr host file narobe. sem gledal pa netu, pa ne uspeva...
|
|||||
Najbolš da nalimaš screenshot datoteke...
|
|||||
Za opazit nič. |
|||||
Screen bom nalimu k pridem domov.
Js res ne vem vec. V hosts ni apple server vpisan tako, da ga ne blokira. Little snitch sem tut izklopu. Morn se na mb airu probat. Itak bo uradni izsel preden bom js to nagrunto:) |
|||||
kaj je zdej s 6.1, a se ve kdaj pride ven?
a bojo le vključili use celluar over wifi, kot so že v 6.0 hotl, pa pol niso? |
|||||
mogoče že ta teden, ne ve se datumov.
|
|||||
govori se, da naj bi v nekaj dneh prišla ven GM verzija, nekaj dni za njo pa še končna...
|
|||||
govori se svašta ..... tudi da itak ne bo nič novega ....... to bi znalo biti celo res. Ne vem kaj tako težko čakate.
|
|||||
Kaj težko čakamo? Nekaj dni po iOS 6.1 pride ven untetherd jailbreak za iOS naprave... Jailbreak team ima jailbreak skoraj končan, a ga nebodo objavli pred iOS 6.1... Ker pol bi lahko te ''ranljivosti'' apple popravo že v iOS 6.1, jailbreaka pa spet dolgo nebi bilo... |
|||||
Jaz sem na cnet bral, da zna bit v pet ta teden oz. pon drug teden.
Pa se pustimo presenetit. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 ... 23, 24, 25 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |