Prejem praznih emailov | |||
Ko resetiram email app se prejeti maili pokazejo, po sinhronizaciji pa nekateri od njih ponovno preidejo v stanje: No sender No subject This message has no content Lpm Ps Kako prilepim sliko iz ipada na forum? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
@avtobus Na vprasanje glede maila ne vem odgovora, sliko pa moras prvo nalozit na recimo shrani.si in potem jo prilimas tukaj s klikom na gumb "img", ki se ti pokaze ko objavljas ovo temo. Lp _________________ ![]() |
|||
![]() |
|||
Prilagam se sliko ![]() Ki pa ne gre.. Je dropboxu. Shrani.si pa ne gre iz tujine. https://www.dropbox.com/s/muv3wssvdi4suju/2012-12-15%2018.27.50.png Ce ima kdo kaksno idejo se zahvaljujem. Na outlooku mi tega ne dela... |
|||
![]() |
|||
Preveri datume in ure mailov v outlooku, kjer praviš da so vsi maili. A uporabjaš to gmail? |
|||
![]() |
|||
Sem gledal po netu in obstaja bug na ios od leta 2010. Resitev je reset mail.app in reset naprave. Vse probal. Po tujih forumih obstaja majhen % da ta resitev ne pomaga z resetom. Med te spadam tudi jaz ![]() Tole je res zoprno. Dogaja se mi pa ca 1teden M |
|||
![]() |
|||
M |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |