3?
| Klipsch S4 | |||||
3?
|
|||||
kok časa pošiljajo?
|
|||||
Odvisno kateri nacin dostave izberemo:
USPS First-Class Mail International (approximately 10-15 Bus. days) $11.00 FedEx (International Economy) $25.11 USPS Express Mail International (approximately 3-5 Bus. days) (Express Mail International) $38.00 FedEx (International Priority) $40.28 Meni je naceloma vseeno. Kako vam odgovarja? |
|||||
Ta najbl pocen se ne mudi.
|
|||||
Meni se tud ne mudi, tako da jaz sem za.
|
|||||
no jest do večera sporočim
|
|||||
obstaja možnost, da boste morali plačati carinski postopek in davek? glede na to da je verjetno zelo majhen paket. Čeprav zadnje čase res vse odprejo...
|
|||||
Vem ja. Sam moznost je majhna.
|
|||||
Pozdravljeni vsi skupaj, že kar nekaj časa berem tole temo...
Če je možno bi se vam tudi jaz pridružil pri nakupu complyfoam T-100. |
|||||
Lahko pomoje ja. Ali ima kdo kaksne izkusnje oz. kako je s placilom carine? Ce bo znesek previsok, se zna zakomplicirat?
|
|||||
Plača se davek 20% in še nekaj za tiste pacjente tam
|
|||||
se pravi se skori bolj splaca na amazon.co.uk vzet
|
|||||
pa še hitreje bo prek amazona verjetno.
|
|||||
SIgurno bo prek amazona hitreje, ja. Kaj ostali pravite?
|
|||||
Dajte vi meni pisati tisti ko ste za pa bom jaz naročil....
|
|||||
jaz kasneje sporočim tja ob 9 če se da..
|
|||||
so prišle že v torek, ampak sem jih šele danes dobil v roke
![]() |
|||||
Zanimiv, nova škatla. Jest sem dobil v taki oranžno/črni embalaži. Men so s4i res top slusalke! |
|||||
to so s4i II, druga, novejša serija, so malo spremenili dizajn tako slušalk kot tudi embalaže
|
|||||
Aja? Zanimivo da so sli spreminjat s4i? Bi prej rekel da je naslednjih s5i. Sam zvok je verjetno na isti ravni? Iz slikce na embalazi je tezko videt tudi razliko v obliki. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |