iPad bančništvo | |||||
Se, da na njega naložit certifikat, da uporabljaš klik? Ter če se da prklopič čitalec kartice za e-bančništvo? Zanima me tudi, če se da odpirat in urejat excel dokumente. _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
2.) Ne 3.) Da |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Za e-Davke, so mi zagotovili, da rabiš Internet Explorer. Zdaj je to drugače: http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Faq/FaqPreview.aspx?id=153 Rabiš pa vseeno neko aktivno komponento za OSX. Za iOS pa verjetno ne obstaja nič od tega, tko da ti preostane le kak virtual desktop povezan na klasično mašino. |
|||||
![]() |
|||||
Da se jih urejat, ampak dokler Numbers ali kateri koli drug program ne bo podpiral padajočih seznamov je vse skupaj le beden nadomestek. Z Excelom delam 24 ur na dan, iPad pa imam že od prve generacije in do danes še nisem našel omembe vrednega programa, da bi dejansko nekaj ustvaril v njem. Ponavadi še za predstavitev niso ti programi, ker karkoli naložiš na iPad ti najprej vrže 5 errorjev česa vse ne podpira, potem pa odpre nek popačen dokument. Excell na iPadu...NE. Razen za nardit šolski urnik pa seštet 1 + 2. |
|||||
![]() |
|||||
Mogoč mal mimo vprašanje glede na katerem forumu sem.. Ampak bi android al pa win 8 tablica podpirala vse zgoraj navedene stvari? _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Trenutna Win8 tablica je pa isto kot iOS ali Android, le da je verjetno office paket malo bolj kompatibilen. S čitalci pa enaki problemi. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |