| Where's my Water akcija (kode) | |||
Update je zuni. Brezplačno je 6 levielov. Za ostalo je potrebno plačati 79c(In app purchase). Jst sm nabavu, tako kot že igro prej. Ker mi je res super, ena izmed najboljših
|
|||
kupil sem cranky "dodatek" na ipadu. Imam pa tudi i4 z istim geslom za itunse. Vendar mi na i4 ni naložilo cranky-ja. ponudi mi možnost v igri sami, da kupim "dodatek".
Je potrebno kupiti za vsako napravo posebaj (čeprav so z istim gelom vse na app storu)? lp |
|||
Ne nalozi se avtomatsko.... Ampak moras zaceti enako, kot ce bi kupil.... Ko bos tako dalec, da bi ti odtrgalo denar, bo obvestilo, da si ze kupil in da lahko brezplacno snames... Samo z istim racunom moras biti orijavljen in ista aplikacija mora biti... Andry birds je recimo na iPadu druga verzija (HD)... Wheres my water pa je menda univerzalna...
|
|||
tako je. Zdajle naložil še na druge izadeve.
lp |
|||
.. pri današnjem update-u mi igra ne dela več. odpre prvo stran.. stisnem ▶ in potem negre več naprej v sobe.
edit: ok čudežno deluje |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |