napaka ki se izpiše:
There was an error in the App Store. Please try again later. (100)
Poizkusil sem vse kar striček google pravi in vedno enaka težava...
Google

| AppStore težava | |||

napaka ki se izpiše:

There was an error in the App Store. Please try again later. (100) Poizkusil sem vse kar striček google pravi in vedno enaka težava...  | 
	|||

Probaj "Please try again later."   

| 
	|||

ja samo to piše že cel dan...   

| 
	|||

Tudi sam imam enak problem že nekaj časa, včeraj sem na novo naložil winse na formatiran disk in potem itunes in zadeva ne dela kot bi morala, plačanih aplikacij mi ne prenese, ne morem se nit izpisat iz itunes-ov, lahko pa vidim svoj račun. V službi se lahko izpišem in vpišem brez problema.

Sinhronizacija in ostalo sicer lepo deluje, se pa velikokrat obesi do te mere, da je potrebna prisilna zaustavitev. Ali je možno da je kriv antivirus, ki je zastonjski microsoftov... hvala milans  | 
	|||

Sedaj sem pa jaz malo zbegan  

Lepo bi bilo, da se tole razjasni milans pa ima kot kaze probleme z iTunes-i ... ker omenja Windows... Fino je zato cimbolj natancno opisati problem ... iz Dzarogovega sporocila tudi ni jasno, ali se to dogaja samo z eno aplikacijo ali generalno z vsemi...  | 
	|||

Urejeno!   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

Kaj je fora da mi ne pusti "kupiti" free appov? Tudi če je app free zahteva vnos plačilmega sredstva in appa ne morem potegnit. Kaj naj naredim?

iPad 3, najnovejši iOS.  | 
	|||

na računalniku uredi račun tako, da klikneš da želiš zloadat free app, potem pa na iNapravi ne bo težav. 

| 
	|||

Sem ugotovil napako. V kraju, med podatki Apple ID sem imel šumnik. Ko sem ga odstranil deluje normalno... 

| 
	|||

Še komu app store dela STRAŠNO počasi in občasno sploh ne naloži slik? V zadnjih 15min. Se mi to dogaja... 

| 
	|||

Ja tdi meni ne odpira slik oziroma morem zeljeno stran 10x odpret in zaret preden pokaze slike 

| 
	|||

Ja res dela zelo počasi..:/

Verjetno delajo kak update al pa kaj spreminjajo..Upajmo da čimprej končajo =) _________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world.  iPhone 4 16GB   iPod touch 4 16GB   iPod shuffle 8GB   | 
	|||

Karkoli probam downloadat iz App store- mi javi napako na sliki.

Probal sem ugasniti in prižgati iPad, se odjaviti in prijavit nazaj ter Airplane mode na OFF in potem na ON. Kaj naj naredim?  | 
	|||

Pozabil sem pripeti sliko.

![]()  | 
	|||

Kaj pa, če je app store down? 
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

A vam drugim tudi ne dela? 

| 
	|||

Dela ampak bolj bogo mi deluje na iPadu,res pa je da nisem naredil clean restora na iOS 6… mogoče bi potem delalo bp… 
			_________________   | 
	|||

Ima kdo kakšno idejo, kako bi ga usposobil vsaj toliko, da bi lahko prenesel aplikacijo? 

| 
	|||

Nihče? 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |