Prispevek: #1 Objavljeno 09.08.2012 16:13:32 Na ipadu2 mi ne dela zvok
Zdravo. Prosim za pomoc. Na ipadu2 mi je kar naenkrat nehal delovati zvok. To se je zgodilo ze zadnjic, pa sem ugasnila in prizgala in je bilo ok. Zal sedaj to ne deluje. Morda je otrok kaj pomesal v nastavitvah ali stopil nanj, ne vem. Ne dela pri aplikacijah, na you tubeu, psnetih filmckih ... Mislila sem, da je crknil zvocnik, ampak ocitno ni. Namrec ko grem v settings - sounds - ringer and alerts mi vse melodije zvonijo!?? Ze pred nekaj urami sem se zelela obrniti sem, pa mi je vmes med tipkanjem zacelo 'klikati' (zvok tipk), pogledam you tube, dela ... Sedaj pa pet ne ... Je mozno, da je res kak stik in udarec? Ampak zakaj pa potem melodije v settings delajo bp ne glede na to, kdaj grem tja!? ( ps, nista kriva tista dva gumba ob strani, tam imam zgornjega malega na glasnosti, torej neprecrtanem zvocniku, spodnji dolgi pa ne deluje oz ne pokaze crtic, ki kazejo intenziteto glasnosti.) kaj lahko naredim?? Hvala za kakrsen koli nasvet.
Ps: sem gledala v settings, da bikaj resetirala, pane vem kaj...meje strah, da bom zgubila kake podatke, slike, filme ...
Prispevek: #2 Objavljeno 09.08.2012 16:22:33 Re: Na ipadu2 mi ne dela zvok
naredi backup v itunesih nato restore(povrnitev ipada na tov.nastavitve) in izberi set up as new ipad pa probaj če bo delalo normalno… ampak pred restorom obvezno backup da ne bi ostala brez podatkov,slik,…
Prispevek: #3 Objavljeno 09.08.2012 17:11:29 Re: Na ipadu2 mi ne dela zvok
Hvala. Slisi se cudno, ampak pojma nimam, kako naj to naredim, ker itunesov prp sploh ne uporabljam. Ipad imam bolj za net in meni uporabne aplikacije, nic kaj takega, zato se tudi bolj malo spoznam. A backup je to, da shranis vse? Prejle se je spet povrnil zvok, ta trenutek je ... Ampak dejstvo je,da nekaj ne stima, torej ce bo se ugasnil, vsekakor moram nekaj naredit.
Prispevek: #7 Objavljeno 09.08.2012 19:13:37 Re: Na ipadu2 mi ne dela zvok
Najprej provaj narest še hard reset. Tišči tipko za ugasnit in home tipko skupaj, cca. 8s, da se telefon resetira. Nič se ti ne bo sesul, sam resetiral se ti bo in bo mogoče pomagal.
Prispevek: #8 Objavljeno 10.08.2012 20:17:15 Re: Na ipadu2 mi ne dela zvok
hvala, ampak tole s tema dvema tipkama 8 s ne dela ... Nic ni, da bi se kaj dogajalo, normalno se ugasne in to je to.
Ja, saj itunse imam registrirane, ampak nikoli jih nisem uporabljala za kakr koli, tako da ne znam z njimi delat, ne vem, kako se naredi backup, da bi potem ipada lahko resetirala ...
Vceraj se je pop.pojavil zvok in delal, danes spet ves dan ne dela, kakor mu pase. Pojma nimam.
Prispevek: #9 Objavljeno 10.08.2012 22:48:29 Re: Na ipadu2 mi ne dela zvok
naenkrat moras tiscat gumbe skupaj(okroglega glavnega) in gumb za ugasnit tišči dokler se telefon ne ugasne in resetira, ne sme se ti pokazat opcija "slide to power off", se mora sam ugasnit in ponovno prižgat