priklopi ga na računalnik in ga spravi v DFU mode, potem pa ti ga bodo zaznali iTunesi in ga boš lahko restorala. Kako ga spraviš v DFU mode pa pogooglaj.
| iPhone se ne prižge | |||||
priklopi ga na računalnik in ga spravi v DFU mode, potem pa ti ga bodo zaznali iTunesi in ga boš lahko restorala. Kako ga spraviš v DFU mode pa pogooglaj.
|
|||||
lahko prvo probaš zdljat redsnow .potem klikneš pa na extras, pootem pa recovery fix in slediš navodilom.
|
|||||
_________________ |
|||||
nobena od teh stvari ne deluje vse zivo ze probal zgleda najboljsi nacin servis pa nej se tm zajebavajo
|
|||||
ok zacel je neki nalagat narisu se je jabucek pa spodi da neki nalaga na telefonu upam da mi rata zdej k sm ze 2 uri na kompu
|
|||||
Bo ja počakaj da opravi do konca
_________________ |
|||||
Imam iPhone 4s in mi je do pred kakšim tednom use delal normalno in potem mi je pokazal sporočilo sim failure pa invalid sim in so mi rekli naj ga restoram in js sm šla to seveda nardit in zdej mi še na itunes pokaže tako sporočilo: we're sorry, we are unable to continue with your activation this time. In ko hočm telefon prižgat pridem do koraka activating iphone pol mi ga pa sploh ne zažene in piše your iphone could not be activated because the activation server is temporarily unavailable... in js ne vem ka naj nardim:'(
|
|||||
Počakaj nekaj časa in poiskusi znova.
|
|||||
a pa si uzela vn kartico? mogoče kak čarobni pih v režo in kartico, in vstavla nazaj? aktivira se ti ne, ker nima dostopa do mobilnega omrežja kjer dobi informacijo o tem a je prava sim kartica al ne.
|
|||||
Imam iphone 4, tovarniško odklenjen, delal normalno do malo prej, ko sem opazil da se mi je ugasnil (baterija je bila še ziher 40%), sedaj se mi ne prižge več, probal pritisnit home + sleep button 10...20....30 sekund, nč.......priklopil na računalnik, ne gre mi niti v dfu mode.....kaj lahko storim?
|
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ne gre, sigurno ne
![]() |
|||||
Daj ga na polnilec in ga pusti čez noč zjutraj hard reset in sigurno bo delal. |
|||||
drugače maš pa možnosti, da ti je šla matična,procesor..preveri seveda tudi polnilec.
|
|||||
polnilec dela... ga bom pustil čez noč, se slišmo zjutraj, če ima kdo še kakšen nasvet je dobrodošel
|
|||||
Sem imel podoben primer, pusti ga čez noč polniti in mislim, da se ti jutri prižge
|
|||||
tako kot si napisal tiger, telefon pustil na polnilcu čez noč in se mi je zjutraj prižgal......
|
|||||
Živjo, imam en problem. Mojega iPhona 4s nisem mogel polniti ne preko vtičnice, ne preko računalnika (ga v celoti ni prepoznal). Ko sem ga nesel na simobilov servis, so me danes klicali, da je vmes prišla vlaga in da to ni stvar garancije. Sam pa sem 99% prepričan da vlaga ne more biti, oz. telefon nikoli ni prišel v stik z vodo!
Kakšen nasvet? P.S. popravilo naj bi bilo 250€!! |
|||||
Zdravo meni se iphone prizge samo do jabolka pa še to edino če je priklopljen na elektriko, v momentu, ko ga izklopim iz elektrike oz. računalnika se iphone ugasne.. Zares mi ni jasno, spraviti ga ne morem v noben mode in niti itunes ga ne zazna..
|
|||||
Je bil kaj v stiku z vlago/vodo? Vsekakor je nekaj oksidiralo na maticni plosci in ti telefon sploh ne zazna vec baterije in se napaja samo preko usb-ja. Ali telefon normalno deluje (signal, zvok,...) ko je priklopljen na kabel? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |