iPhone 2G - moj čisto prvi iPhone | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
Glede whitd00ra pa sem probal pred davnimi casi celi navdusen , po enem tednu sem presedlal nazaj na org firmware... Se navelicas scasoma... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
oo tole bi pa tud jaz preizkusil... |
|||||
![]() |
|||||
Install: +Download zip file and extract +Open itunes +Remove Sim card +Plug in iPhone 2G +Click on Iphone tab, Press and hold the shift key and click on Restore +Locate the custom firmware and open it +Let it restore +Put your sim card in and you are done .....ampak ko priklopim iphone na itunse in držim shift tipko mi ne ponudi restora ampak vedno znova napiše....there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate.... pomoč ideja??? hvala že vnaprej... _________________ ik |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ik |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Izklop telefon - ce ne gre drzi home in power dokler se ne izklopi. Nato pri izklopljenem telefonu stisni in drzi home button, ter ga priklopi na racunalnik. iTunes bodo zaznali iPhone v recovery mode. Nato stisni ali shift + restore (win) ali option + restore (mac) in nalozi iOs, ki ga snami z neta. Osebno ti priporocam malo 'sfriziran' 3.1.3 whited00r (http://www.whited00r.com/), ki vsaj v mojem primeru deluje brez tezav in gladko - ce bos malo pobrskal po njihovi strani, imas navodila, kako izklopiti funkcije, ki telefon upocasnujejo. Je pa ta sw - izbrati moras unlocked iOs aktiviran in odklenjen + tega, da se mms delujejo brez tezav in zretja baterije. Upam, da ti bo slo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |