.. občutek te vara, prijatelj.
Tole bo zverina po srcu, ker naj bi imel Quad Core procesor in temu se pač ne boš odpovedal, ne?
| iPhone 6. generacija (ugibanja) | |||||
.. občutek te vara, prijatelj.
Tole bo zverina po srcu, ker naj bi imel Quad Core procesor in temu se pač ne boš odpovedal, ne? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Od kdaj pa iphone uporabniki gledajo na specifikacije... Glavno da deluje gladko, pa če je 486 noter.
|
|||||
No jaz sem mislil glede dizajna (vkolikor zaslon raztegnejo na 4inche). Kar se pa tiče strojne opreme je slednja zame španska vas PS: Zaradi tebe mi gre že 10 dni po glavi Schwinn in koliko se poznam, bo najkasneje čez mesec dni (odločanja bi ali ne bi) pri meni Nazadnje urejal/a iDejanP Pet 06. Jul 2012 22:27; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
.. pa sej ČE BO res tako grd, ga vržeš v en fajn etui pa je
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
prej je bil siv, zdaj je moder. meni ni všeč.
glede novega iPhona, pa podobno kot iDejanP upam, da ne bo takšen kot je na prej omenjenih fotkah. Hardwerski update me vbistvu ne zanima, ker vem da bo zadeva laufala, razen nove kamere se že veselim. Imam občutek, da bo spet nek "revolucionaren" update na tem področju. Pa tudi glede samega iOSa, upam, da bo imela naslednja generacija nek podoben bombonček, kot ima 4S Siri. |
|||||
A tole sliko je že kdo prilimal?
http://www.pocket-lint.com/news/46186/iphone-5-put-samsung-galaxy-s3-to-shame |
|||||
Jaz |
|||||
Grrr, vse skoz več teh slik
Ne razumem pa, če apple in uporabniki opevajo kako oh in sploh tale design sede v roke in da je ravno pravšnja velikost, zakaj bi ga potem večali? |
|||||
JAz osebno imam veliko željo po večjem ekranu...
|
|||||
Večji 4" ekran že, ampak ga lahko stlačijo v podobno ohišje, pomoje se njim gre da bojo imeli resolucijo za format 16:9 in to je to-dalinc:)
|
|||||
me zanima kdo bo vse aplikacije prilagodil na ta zaslon
|
|||||
Ne spoznam se na programiranje igric in aplikacij, a je treba vse na novo ali obstaja kakšen programski preračun in je to narejeno en dva tri?
|
|||||
Pri nekaterih aplikacijah bi že sedaj delovalo, pri nekaterih bi bilo 1 2 3, pri tretjih pa precej dela...
|
|||||
|
|||||
kva pa je to??🙈
_________________ |
|||||
@DeJco: objavljeno eno stran nazaj
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Aja ja nism vidu no uglavnem men je hud koncept.. |
|||||
Koncept
|
|||||
Kako pa s tem telefoniraš?
Aja, to ni več bistveno. |
|||||
ne rabiš telefonirat, je pa super za po hrbtu popraskat
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 62, 63, 64 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |