Meni se ne poveze v primeru WiFi ON.
| Fifa 12 za iPad | |||
Meni se ne poveze v primeru WiFi ON.
|
|||
Jest imam doma vedno use naprave na wi-fiju pa mi dela… @iCharlie pa je imel tudi izklopljen wifi pa pravi da ne dela… oz. V obeh primerih mu ne dela tako trdi,tako da nevem kje bi lahko bil sploh problem?? Sicer pa na tujih forumih na veliko pišejo o tem da se naprava ne poveže…
_________________ |
|||
Fifa 2012 laufa na prvem ipadu?
|
|||
Da
_________________ |
|||
Imam problem.
Ko igram meneger mode, me po doloceni tekmi (ko jo odigram in mi pokaze koliko "experience" points sem dobil za zmago) vrze ven iz igre, in ko jo ponovno vklopim, sem spet pred začetkom te tekme, ki sem jo ze odigral. Potem pa spet in spet in spet enako. Upam da sem dovoj jasno napisal |
|||
probaj izbrisat in ponovno inštalirat app...ali pa preveri če je za ta app kak update na voljo
_________________ |
|||
Probaj dat simulate najprej... Lahko tud probas zacnet nov manager mode in odigras eno tekmo, tolko da prides skozi tiste tocke... (Meni je pomagalo).
|
|||
Update appa🙏👌(Retina)
_________________ |
|||
A je možno da men na iphonu 4s ven meče iz gamepada ker imam ios 6?
Lp |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |