| Citiram: |
| Ali oba omogočata uporabo iPhonovega imenika za tako dohodne kot odhodne klice? |
Oba to omogocata.
| Acrobits Softphone | |||||||
Bria zre baterijo kot za stavo. Acrobits Softphone malo manj.
Oba to omogocata. |
|||||||
Kaj pa sms jih omogoča Softphone? |
|||||||
Nope, jih pa groundwire
|
|||||||
Ta je pa od istega proizvajalva kot Softphone. V čem se pa še razlikujeta razen v sms sporočilih? Kako pa ta deluje pri dohodnjih klicih (dela v ozadju in dobi takoj klic ali ga zbudi push obvestilo)? |
|||||||
Zdravo
Jaz uporabljam Brio že več kot eno leto in deluje odlično če imaš wifi signal , tudi na Macku deluje super . Dohodni klici , odhodni klici in sms sporočila ( mack ) Pred Brio sem poskušal najmanj 20 programov različnih ampak nobeden me ni zadovoljill . Namreč jaz sem 80 % časa v tujini . Deluje iz EU , iz Azije in Amerike |
|||||||
Verjetno deluje enako dobro tudi na 3G, seveda odvisno od jakosti signala. Kako hito pa ti prazni baterijo na iPhonu. Par klicev na dan (v ozadju vedno aktiven) brez igračkanja na telefonu, ti zdrži 1 dan? |
|||||||
Končno mi je uspelo usposobit SinaIP preko Softphona.
Če koga zanimajo nastavitve: Title: Si.naIP Username: xxx Password: xxx Domain: simobil.net Display Name: Advance settings sem pustil vse kot je ob namestitvi aplikacije, torej proxy nisem vpisal, transport protocol je udp in incoming calls je Default. To sem napisal ker imate nekateri proxy 5060, 5066 in pa incoming calls na off. |
|||||||
Kako pa aplikacije (Brio, Groundwire,...) ki vedno delujejo v ozadju izklopiš, recimo ko prideš nazaj dam v slo. ? Sigurno imajo tudi možnost off, a ne?
|
|||||||
Pred časom mi je vse lepo delovalo v Softphone SIP klientu - sedaj ko pa je zunaj nova verzija (in moram vse na novo nastavit) pa mi to nikakor ne uspe.
Na Mobitelu mi za ta program ne znajo pomagati, na Acrobits nimajo pojma o Mobitelovih nastavitvah oz. specifiki - sam pa sem čisto zgubljen Nikakor pa mi ne rata s temi nastavitvami: http://cdn1.siol.net/sn/doc/2011/10/komunikator-novi_moj_mobitel-na-mobitelu-nastavitve-072011.pdf Če slučajno mi zna kdo napisati kako naj pravilno nastavim bom zelo hvalezen. LP, Miha |
|||||||
tole men ne dela ( M komunikator in acrobits ) - tam ko sem bold označil je verjetno napaka ne?... lepo bi prosil nekoga da mi pove za eno aplikacijo in nastavitve za komunikator da dela dobro na wifi in 3g - Fring mi na hrvaškem ne dela dobro.. lp, |
|||||||
Proxy imaš narobe: voip.mobitel.si
Sam ga uporabljam in mi deluje BP. lp _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||||
ja sej to sem pogruntal, da tam narobe piše samo mi vseeno app označi rdečo in spodaj error... :/ - vse mam enako nastavljeno kot je zgoraj navedeno...ni mi jasno
lp, |
|||||||
A si poskusil na PCju istega userja aktivirati? Lahko da nisi aktiven v profilu operaterja.
Saj imaš licenčno verzijo kajneda? _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||||
mam kupljeno aplikacijo ja, tisto o PC pa ne vem kako pa kaj - poznam samo app
|
|||||||
@plazo: Torej nisi še preizkusil delovanja na katerikoli napravi, če te prav razumem? Si pa aktiviral (dokupil) storitev pri operaterju?
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||||
ja komunikator plačujem pri mobitelu...acrobits app sem imel nastavljen preko službene centrale v preteklosti in je povsod delovalo super, sedaj pa želim nastavit za mobitel komunikator mi pa po zgornjih navodilih v tej temi javlja error in ne dela ( razen če so sedaj nastavitve kakšne druge ) ...
na hrvaškem mi kopmunikator dela preko fringa vendar slabo in nisem zadovoljen, zato bi pa probal z to aplikacijo, samo nastavitve rabim...oz. ne znam pač nastavit lp, |
|||||||
Pred kratkim je Mobitel izdal aplikacijo "Komunikator" za iOS ...
http://tehnik.mobitel.si/z-aplikacijo-komunikator-do-klicev-v-tujini-po-domaci-tarifi-android-ios/ http://itunes.apple.com/si/app/komunikator/id525371777?mt=8
![]() |
|||||||
Super, ko je ne rabim več
|
|||||||
Katero aplikacijo sedaj priporočate: Bria ali Acrobits Softphone?
Sem pa na Si.mobilu, če ima to kaj veze? Hvala za pomoč. |
|||||||
Z Si.naIP delujeta oba ... tako SoftPhone kot Bria ... Osebno sem bolj zadovoljen z Acrobits SoftPhone... Sicer tezko recem zakaj... oba sta dokaj enakovredna
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |